الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه میخواستم ببینم همونجا هست یا جای دیگه که میگن . پس اینطور که معلومه گویا جاهای دیگه بهتره . ما م ...
شهران بهتره گرون تر جنت آباد قیمتاش پایین تر از شهرزیبا هست. بنظرم قسمت شربیانی برای زندگی خوبه محیطش تمیز و باکلاس و خلوت. ولی بلوار جوانمردان شلوغ و...
پس که اینطور ما حدود شش میلیارد میتونیم هزینه کنیم من ترجیح ی جایی بود حتی کوچیک ولی نورگیر فکر میکن ...
اره هست باید بگردی شهر زیبا نرو چیتگر هم من یه تایم خیلییی کوتاه بودم تابستون بو دریاچه خفمون کرده بود البته همه حاش اینجوری نیست خوب و بد داره شهران و دهکده فعلا بهترینان دهکده بهتره باز از شهران
اره هست باید بگردی شهر زیبا نرو چیتگر هم من یه تایم خیلییی کوتاه بودم تابستون بو دریاچه خفمون کرده ب ...
خیلی ممنونم عزیزم سلامت باشی الهی خیلی کمک کننده بود حرفات پس بهتره اونورا بریم جایی رو بگردیم .دهکده به نظر خودمم بهتره البته نرفتم اصلا تو محله هاش فقط وقتی رد شدیم حس کردم میشه زندکی کرد