2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شده یه ذکری بهم بگید

220 بازدید | 13 پست

باشوهرم بحث کردم تقصیر خودش بود الان ۳ روزه باهام حرف نمیزنه حتی بهم ی زنگ هم نمیزنه سرکار ک مردم یا زندم 

میشه یه دعا یا ذکر بهم بگید ک قطعی جواب بده  شوهرم بهم زنگ بزنه واقعا دیگ‌دارم کلافه میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتی با سوهر ذکر نمی خواد غرور رو بزار کنار به بهانه ایی بهش پیام بده

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
ما تا قبل از عید همش دعوا داشتیم حساس بودی سوزن قفلی زدم ب پایین پرده خونم دگ بحث نداریم نمیدونم بخا ...

سنجاق منظورت؟؟؟ کسی گفت این کارو کنی؟؟حالاخونه ما پرده ندار کجا بزنمشش

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥

سنجاق منظورت؟؟؟ کسی گفت این کارو کنی؟؟حالاخونه ما پرده ندار کجا بزنمشش

سوزن قفلی ک ب لحافا میزنن 

تو اینستا دیدم... گفتم امتحان کنم یکی ب پرده رو یادمه یکی هم ب لباس تنت 

سوزن قفلی ک ب لحافا میزنن تو اینستا دیدم... گفتم امتحان کنم یکی ب پرده رو یادمه یکی هم ب لباس تنت

اهامن پرده نداریم پس میزنم ب لباسممم ایشالاجواب بد مرسیی

کاربری جدید نیستم سال ۱۴۰۰ عضوم کاربری قبلی پررشد کلا😑 عاشق تایپک های آشپزی و داستان زندگی هستم🙈دختری از جنس صبررر😉😊متاهل و متعهد😍❤️‍🔥