2777
2789
عنوان

واقعا جایی هست از خونه خوشتر باشته

353 بازدید | 33 پست

؟؟؟

چیه میرن بیرون کار میکنن هزار جور اعصاب خوردی پیش میاد 

خوب شد دخترم نیاز ندارم برم بیرون کار کنم تو خونه بودن واقعا خیلی خوش میگذره

😑🥴

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعککککک نکنم

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

دختر بودن چه ربطی به سرکار نرفتن داره

الان ماها که دختریم ینی نباید شاغل باشیم😁

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
نه خوب من کار نمیکنم

خب شما کار نمیکنی اما ما و اکثر دخترهای جامعه امروز سر کار هستن

اتفاقا خوبی های زیادی داره بنظرم تجربش خالی از لطف نیست

از احساس مفید بودن تا بودن تو جامعه و معاشرت با انسان های مختلف و...

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
۱۹

ای وای الان سنی نیست توی خونه بمونی 

اولش فک کردم بالای ۳۰ هستی 

تو این سن نجنبی به چیزایی که دوست داری نمیرسی

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

خب شما کار نمیکنی اما ما و اکثر دخترهای جامعه امروز سر کار هستناتفاقا خوبی های زیادی داره بنظرم تجرب ...

عزیزم من پادکست کجا میتونم گوش بدم؟ 

بیشتر رمان های معروف و شاعرهای معروف

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)