2777
2789
عنوان

همسایه ها

467 بازدید | 40 پست

واقعا دیگه خسته شدم ار بچه های همسایمون همش گریه میکنه بزرگم هست هر شب تا صب نمیزاره بخوابیم خانوادشم ساعت ۳۴‌ همش سر صدا دیگه نمیتونم تحمل کردم هی درا محکم میکوبن هر شب یهو ار خواب میپرم امتحان دارم اینا همش سر صدا میکن از دستشون خستم بچه یکسره جیع حالم بهم میخوره 

۱۱اردیبهشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ساکت کنید لچه رو ما چرا باید تحمل کنیم یه ساعت دوساهت قبول ولی نه اینکه این همه  ساعت ۲شب جارو برقی میکنه اخه ابن چه کاریه نصف شب میبرنش حموم شروع گریه وای چرا اخه بچه میارین وقتی عقل ندارین

۱۱اردیبهشت

خب ساکت کنید لچه رو ما چرا باید تحمل کنیم یه ساعت دوساهت قبول ولی نه اینکه این همه ساعت ۲شب جارو بر ...

خب چرا چیزی نمیگین؟

وقتی سکوت میکنین یعنی مشکلی ندارین

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
چند بار گفتیم فایده نداره

بازهم بگین

اینقدر بگین تا اونها خسته شن واقعا

اخه ساعت دو نصفه شب وقته حمامه؟ جارو برقی

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
خب ساکت کنید لچه رو ما چرا باید تحمل کنیم یه ساعت دوساهت قبول ولی نه اینکه این همه ساعت ۲شب جارو بر ...

وای عزیزم قضاوت نکن 

بچه ی منم خیلی گریه میکرد یادش می افتم حالم بد میشه 

من خونم ویلاییه دیوار ما بینمون برا اتاقا یکی بود اینقدر حالم بد میشد که حد نداشت با شوهرم میبردیمش تو پذیرایی که کمتر صدا بره 

اخه بچه ده روزه یا چهل روزه یا ۶ ماهه رو چه جور میشه زد یا ساکتش کرد 

بعضی بچه ها کلا بد قلقن

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
کلاس دومه الان ولی از حموم میترسه هر وقت میرع ما میفهمیم بس،گریه میکنه جیع میزنه تازه نصف شبم میبرنش ...

نصف شب چرا آخه

نصف شب وقت خوابه بچست نه حموم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
بازهم بگیناینقدر بگین تا اونها خسته شن واقعااخه ساعت دو نصفه شب وقته حمامه؟ جارو برقی

این خوبه باز بعد تلویزیون شروع میشه برنامه کودک با صدای بلند یبار رفتیم در خونشون در وا نکردن حتی

۱۱اردیبهشت