2777
2789

دوسال و هشت ماهش داره تموم میشه چیزی نمونده تا سه سالگی .. در طول روز ک بازش میکنم یا انقد خودشو نگه میداره تا پوشکش کنم یا هم میبرمش سرویس کارشو نمیکنه تا میاد خونه ...😭 چکار کنم دیگه 

اینم بگم چند بار صبح پوشکشو چک کردم خشک بوده و ایمنکه وقتی شماره ۲ میکنه خبر میده البته بعدش.. 

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌ترسه 

براش قصری بخر

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

زودترم امتحان کردم هربار شکست خوردم 😭

نا امید نشو

هر نیم ساعت ببرش دسشویی

اب بریزی روش تحریک میشه جیش میکنه

هر دفه ی برچسب بده بگو جایزت بچسبون اگه جیش کنی

خودتم جلوش بکن یاد بگیره

نباید منتظر بمونی او ن بگه جیش وارم ۵دقیقه یه بار ببرش:دستشویی  :هر بارب که انجام داد جایزه بده

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

قصری براش نگرفتی؟ 

ابجیم بچشو دوماه پیش گرفت اول توی طول روز چندساعت بازش میزاشت از دوساعت شروع کرد بعد چند روز ساعتشو بیشتر کرد بعدش که یکم یاد گرفت بهش جایزه میداد میگفت دسشویی برای هر دسشویی کردنی بهت جایزه میده 

البته شماره دو رو یکم دیر عادت کرد ولی خطاش خیلی کم بود 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

عزیزم عیبی نداره

باید دستشویی رو براش جداب کنی

براش برچسب بخر جایزه های کوچولو بخر هربار دستشویی جیش کرد کلی تشویقش کن

براش قصه بگو که شخصیت قصه وسط بازی و کارهاش میره دستشویی

کارتون و فیلمهای دستشویی رفتن براش دانلود کن

بعد هم شما یک ساعت یبار حتما برش بالاخره جیش میکنه. پوشکش رو هم باز کن کلا بنداز کنار

وقتی میخای از پوشک بگیری باید دیگه نبندیش! نهایتش اینه که تو خونه جیش میکنه شلوارش که خیس شد بدش میاد کم کم میگه

پسر منم دوسال و ۹ ماهشه از بعد سیزده بدر از پوشک گرفتمش.الانم کلی جاهای خونه نجس شده ولی یاد گرفته 

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b