2777
2789

کسی تو سایت هست با کارت هر کارتی برای ی فا‌ل یا ی استخاره ای چیزی بگیره ؟براش نادعلی میخونم از ته قبل دعاش میکنم 

حافظ هم اگه دارین تو خونه کتابشو برام بگیرین؟؟؟

میخوام ببینم اون شخصی ک تو ذهنمه میاد خواستگاریم یا ن 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

غزل:

ز کوی یار می‌آید نسیم باد نوروزی
از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی

چو گل گر خرده‌ای داری خدا را صرف عشرت کن
که قارون را غلط‌ها داد سودای زراندوزی

سرکش مشو که چون شمع از غیرتت بسوزد دل
که گر زین دست بگریی، صد آتشین دل افروزی

تعبیر:

نسیم خوشی از سمت یار در راه است؛ حال و روزت رو به بهبودی می‌رود. اگر از این فرصت بهره بگیری، می‌توانی چراغ دل و امیدت را روشن‌تر کنی. حافظ به تو توصیه می‌کند که به دنبال عشق، زیبایی و شادی‌های ساده زندگی باشی، نه اندوختن مال و منال. اگر دل‌تنگی یا رنجی داری، بدان که پایانش نزدیک است. نیت تو نیکوست و اگر با توکل و آرامش پیش بروی، به خواسته‌ات خواهی رسید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لجبازی های تو بی مورد است. غرض ورزی ها را کنار بگذار و به نصیحت بزرگان گوش کن و به جای آنکه تجربه کنی از تجربیات دیگران استفاده کن. از بدگویی دوستان بپرهیز که مهر و محبت را از بین می برد. چاره کار تو دعای خیر دیگران است. پس از اطرافیان خود غافل مشو و حق هم صحبتی را فرو مگذار.

چرا سر ناسازگاری و لجبازی دارید؟ مگر چه شده؟ دنیا که به آخر نرسیده است! هر اندازه خود دار و با گذشت باشید، خداوند بیشتر به شما کمک خواهد کرد. دست از لجبازی بردارید و برای وضع بهتر، نقشه ای درست طرح کنید. اگر چه در این کار حق را به شما می دهم ولی بخشش کلید هر موفقیتی است.
۲- از زندگی نسبتاً خوبی برخوردارید ولی متاسفانه انفاق نمی کنید و صدقه کم می دهید، در حالی که شکر نعمت، نعمتت افزون کند. اگر می خواهید سعادتمند شوید، به دیگران کمک و مساعدت کنید، بویژه اینکه در نزدیکی شما فردی مستجاب الدعوه و آبرومند زندگی می کند. به او مساعدت کنید. به گونه ای که موجب آزارش نشود.
۳- شخصی شما را در یک لحظه دیده و سخت عاشقتان شده ولی شما اعتنایی ندارید و این ستم بزرگی است که شما در حق آن بیچاره می کنید. در حالی که عشق او پاک و خالی از خلل است و شما نمی بایست او را گرفتار می ساختید.
۴- ازدواج عملی می گردد. مسافرت عالی است. از نظر علمی، وضع خوبی خواهید داشت. مسافر برایتان مژده خواهد آورد.
۵- عدم فعالیت را ناامیدی و یاس می دانید، به همین جهت همیشه مایلید مطرح باشید و به دیگران کمک کنید و از غم دیگران سخت آزرده می شوید. بنابراین دارای روحی لطیف و سرشار از مهر و محبت می باشید. سعی کنید معاشرین خود را از بین متولدین فروردین تا تیرماه انتخاب کنید. آنها نیز دارای ویژگی های شما می باشند. رنگ لیمویی سفید و صورتی شما را جذاب تر می سازد.
۶- از موضوعی که پیش آمده، دلگیر نباشید زیرا در آن خبری نهفته است که شما آگاهی ندارید.
۷- به برادر یا همسر خود بگویید در معامله ای که در پیش دارند، مواظب فردی قوی هیکل باشند زیرا قصد خوبی ندارد.
۸- از مسافر خبرهای خوب خواهد رسید. خرید و فروش به موقع است. تولد و مسافرتی عالی در پیش می باشد.

متولد چ ماهیی هستی بگو بگیرم برات

سلام عزیزم میشه برامنم بگیری که کی باردار میشم❤🙏

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

غزل:ز کوی یار می‌آید نسیم باد نوروزیاز این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزیچو گل گر خرده‌ای داری خد ...

ان شاء الله خودتون گرفتین یا از سایت؟

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

خرداد

هوای افراد ضعیف و اطرافیان را داشته باشید، روزهای خوشی را می گذرانید و روزگار به کام شماست، به زودی نعمت های خداوند بیش از قبل به زندگی شما سرازیر شده و لطف خداوند شامل حال تان خواهد شد.

از هر آن چه به دست می آورید در راه خدا و خلق خدا خرج کنید که دعای آن ها پشت سر شماست. بسیاری نسبت به زندگی تان حسادت می کنند اما یارتان یار است!

وقت جبران فرصت‌های ازدست‌رفته است. سعی کنید در روند زندگی خود تغییراتی ایجاد کنید.

از نظر احساسی پیشنهادهای فراوانی به شما خواهد شد که ممکن است شما را سردرگم کند، بهتر است تصمیم درست را بگیرید و به حرف قلبتان گوش دهید.

در هر زمينه اي مشورت داشته باش كه موفق باشي. سبك تر شام را ميل كن.

هرچی از دست دادی به دستت برمیگرده نگران نباش/ گاهی اوقات خرید خانه / حواست باشه ازت دزدی نشه

اقبال نیکویی دارید اما اگر تنبل و بی اراده هستید به هیچ عنوان وارد مسیری که در سر دارید نشوید چرا که با شکست مواجه خواهید شد. زنی سیاه چهره با شما دشمنی دارد و ممکن است دعای بدی در حقتان کرده باشد، مراقب باشید و از این فرد وسیله یا هدیه ای قبول نکنید.

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

سلام عزیزم میشه برامنم بگیری که کی باردار میشم❤🙏

اندوه را از دل خود پاک کرده و امیدوار باشید که اوضاع بدی که در آن قرار دارید خواهد گذشت به شرط آن که قناعت پیشه کرده و صبوری کنید. در زندگی غم و شادی های فراوان هست و هیچ گنجی بدون رنج حاصل نخواهد شد.

توکل تان به خداوند بلندمرتبه باشد. به تازگی کاری انجام داده اید که نتیجه بدی داشته، از خدا بخواهید تا شما را از خطر حفظ کرده تا به سلامت از این اتفاق ناگوار عبور کنید.

لطفا بکو منم کی باردار میشم این ماه میشم؟مهر ماه😢❤️

گلم بارداری نمیتونم بگم

افراد فریبکار و دورو اطراف شما را احاطه کرده و قصد سواستفاده و توطئه چینی دارند. همه چیز را به خداوند بسپرید که او آسیب های و افکار پلید افراد حسود را دفع خواهد کرد.

به لطف اراده و تلاش هایی که کرده اید، روزهای غم و سختی به پایان رسیده است. معمایی فکر شما را به خود مشغول کرده که حل آن مدت ها طول خواهد کشید.