2777
2789
خودت میذاری چجوری میذاری؟

سلام💕🩷

اول میرید لوازم آرایشی فروشی و دو تا ریسه مژه میخرید به دو تا سایز مختلف یکیش رو یک سایز مثلا ۱۲ و اون یکی رو دو سایز بزگتر یعنی ۱۴ میخرید برا همه مژه ها این قانونو رعایت کنین پیشنهاد های من سایز های ۱۴،۱۲ و ۱۴،۱۶ هستن که بهترین لوک رو دارن 

بهشون بگین اگه مژه ریسه ای هاشون ریمل خورده باشه خیلییی بهتر و مات تر و طبیعی تره ارزون هاشو نخرید چون عین پلاستیک بازیافتی برق میزنه و خیلی بد میشه

بعد یه چسب مژه بخرید چسب های سفید رو اگه مبتدی هستین اصلا نخرین چون کثیف کاری میشه چسب مشکی بخرین مارک دان خیلی خوبه بعد یه فرمژه و ریمل هم میخوایم اگه ندارید باید اونا رو هم بخرید 

بعد می‌آید مژه ریسه ای ها رو از هم جدا میکنین جا داره و مشخصه باید از کجا قیچی شه بعد ۲ تا از مژه سایز بزرگ و ۳ یا دوتا از مژه کوچیکتر جدا میکنید برای هر چشم بعد اول از دنباله چشم شروع میکنیم اون دو تا سایز بزرگا برا دنباله هستن با خلال دندان یذره چسب میزنیم به مژه  بعد به مژه های خودمون فرمژه میزنیم بعد پلکو بالا میگیریم و مژه مصنوعی رو زیر مژه خودمون میزاریم و حالشو با دست یا موچین درست میکنیم حدود دو دیقه صبر میکنیم تا قشنگ فیکس شه بعد دونه دونه تا آخر میریم و در نهایت یه ریمل میزنیم که مژه مصنوعی ها با مژه های خودمون ادغام شه تاماممم شاید اینجا بخونی به نظرت سخت بیاد ولی زیر ۱۰ دیقه زمان میبره و واقعا خوشگله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلمچند ر‌وز میمونه؟حموم بری چی؟

خواهش میکنم 

سایت نمیومدم به خاطر همین الان پیامتونو دیدم شرمنده 

نهایت دو روز 

حموم برید اگه آب نخوره میمونه اگه یذره آب هم بخوره چیزی نمیشه 

ولی اگه قشنگ آب و شوینده  بخوره میره