2777
2789

لطفا زیر سی سال نظر نده

خانما من ۳۵ سالمه. متاهلم. شوهرم مرد خوبیه. از نظر اخلاقی و مالی اوکی ایم دستمون به دهنمون میرسه. البته هیچکس از پول بیشتر بدش نمیاد

من خودم دکترای فیزیک دارم و دبیر فیزیکم. چند وقته یه حسی تو وجودمه انگار اون جایی که باید باشم نیستم. دلم برا روزایی که درس میخوندم برا موفقیت تلاش میکردم تنگ شده. الان خیلی همه چی یکنواخته. حس میکنم چند ساله هیچ رشدی نکردم

شما بودین شروع میکردین کار کردن رو مقاله و فوق دکترا و... و تلاش میکردین برا هیات علمی شدن؟ یا نه به همینی که هست رضایت میدادین و بیخیال میشدین؟

32 سالمه نظر میدم 😁

استراحت کن دیگه. کافیه. بیشتر هم تلاش کنی همین میشه تو کشورما

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه آدم چقدر عمر میکنه 

که همه ش خودشو تو زحمت بندازه برا پیشرفت 

دکترا داری کافیه دیگه 

بشین از زندگیت لذت ببر 

نهایت تا ۴۵ سالگی شاداب و سرحالی 

از ۴۵ دیگه بدن آدم ضعیف میشه

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بله چرا که نه ،حتی آب هم یکجا بمونه میگنده .فعالیت داشته باش کاری که ب صلاحته رو انجام بده🥰😍

هیات علمی شدن خیلی فرآیند سختی داره. میترسم برم و نتیجه نده فقط خودمو عذاب بدم

هیات علمی شدن خیلی فرآیند سختی داره. میترسم برم و نتیجه نده فقط خودمو عذاب بدم

یعنی میخوای نری !!

وقتی تو ذهنت فکر کنی که موفق نمیشه و نتیجه نمی‌بینی ،پس نمیبینی

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

35 سالته ب جاش تفریح کن. هیچی تو هییت علمی شدن نیست. برا بچه هم اقدام کن دیر میشه ب مشکل میخوری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
یعنی میخوای نری !!وقتی تو ذهنت فکر کنی که موفق نمیشه و نتیجه نمی‌بینی ،پس نمیبینی

خانوادم میگن سی سال درس خوندی دیگه کافیه و مگه چقدر میخوای زندگی کنی و...

خودم خیلی مرددم. هم دوست دارم برم جلو و تلاش کنم هم نگرانم

میدونم دست رو دست بذارم تو شصت هفتاد سالگی فقط حسرتش برام میمونه که تلاش نکردم

ولی میترسم برم جلو و نشه و باز حسرت که چرا خودمو انداختم تو زحمت

بیخیال نمیشمما میانسال ها باید فعال باشیم ذهنمون فعال باشهبرو دنبال یه ورزش یه زبان یه مدرک تازه یه ...

قبول دارم. کلاس زبانو منم بهش فکر کرده بودم

نظرت در مورد ادامه رشته خودم و کار کردن رو مقاله چیه؟