2777
2789

سلام به همگی.دوهفته پیش که ماه گرفتگی شد من نفهمیدم حالا از اون موقع هرشب وهرروز فکرم درگیره که نکنه نی نی م مشکلی براش پیش بیاد این فکر روانیم کرده بااینکه میدونم خرافاته ولی یه جور مشغله فکری شده که دس ازسرم برنمیداره😭😭  راه حلی به ذهنتون میرسه که انجام بدم اروم شم؟کسی بوده تاحالا اینجوری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه حلش اینه ک به این خرافات توجه نکنی و توکلت بخداباشه و قرآن مخصوصا سوره عصر رو بخونی تا آرامش بگیری

لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

سلام میتونی به اسمش فک کنی به کادو تولدش به یکسالگی ومدرسه رفتن به ازدواج و... اون فک کن من سه تا بچه هام ماه گرفتگی شد اصلا حواسم نبود ولتفاقی نیفتاد مطمین باش اون امانت کوچولو هدیه خداست وخدا خودش بیشتر ما هوای بنده اش را داره پس اروم باش وفکرای خوب بکن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سلام میتونی به اسمش فک کنی به کادو تولدش به یکسالگی ومدرسه رفتن به ازدواج و... اون فک کن من سه تا بچ ...

به هرچی که فک میکنم حتی به صورتش یا وقتی که بدنیا بیاد یه ماه گرفتگی میاد جلو ذهنم.نمدونم چه مشکلیه پیدا کردم شما اینجوری نبودی فکرت دائم مشغول یه چیز الکی بشه؟😢

آخه استراحت مطلقم فقط یه جا خابیدم واقعا هم از بیکاریه

منم تقریبا مثل تو هستم

منم وسواس دارم که خدایی نکرده نکنه مشکلی پیدا کنه

این دکترا آدم رو روانی میکنند

من سر بچه اولم کلا ۵ بار دکتر نرفتم قبل زایمان اما این دفعه چپ و راست آزمایش و سونو میدهه و هی منو حساس میکنه

نمیدونم غربالگری و کوفت و....

برای سلامتی‌وعاقبت‌بخیری دخترام دعا کنید
منم تقریبا مثل تو هستم منم وسواس دارم که خدایی نکرده نکنه مشکلی پیدا کنه این دکترا آدم رو روانی می ...

آررررره میبینی😢

میترسم این فکرای مسخرمم اسیب برسونه به بچم

چیکاکنیم خوب شیم؟

آررررره میبینی😢 میترسم این فکرای مسخرمم اسیب برسونه به بچم چیکاکنیم خوب شیم؟

یه چیز بگم بخندی من سر بچه اولم نزدیک زایمانم چمد روز گریه میکردم که نمیخواهم زایمان کنم.

فکر میکنی چرا!!!!!؟؟؟؟؟

به وهرم میگفتم عادتکر م تو شکمم ووول بخورد اگر بیاد بیرون جاش خالی میشه افسردگی میگیرم😂😂😂😁😁😁😁😁

دیونه شده بودم

بیچاره شوهرم نمیدونست ز دست من چکار کنه😂😂🤣🤣🤣🤣😁😁😀😀😋

برای سلامتی‌وعاقبت‌بخیری دخترام دعا کنید