2777
2789
عنوان

قرص خواب

24 بازدید | 4 پست

من خیلی برای فرار از مشکلات و افکارم از قرص خواب استفاده میکنم. ۱۶ سالمه ولی انقدر افسرده ام و افکار بیخود دارم که نمیتونم هیچکدوم رو تحمل کنم. دیروز از امتحان برگشتم از ساعت ۱۲ تا ۳ ظهر فقط گریه کردم نرفتم از اتاقم بیرون اصلا. بعد از ساعت ۳ تا ۵ و نیم خوابیدم. بعدش پاشدم رفتم دیدم قرص خواب تموم کردیم (مال بابامن) رفتم دوتا سرماخوردگی خوردم بعدش از ساعت ۷ تا ۱۲ ظهر امروز دوباره خوابیدم

جدیدا شبا اصلا خواب ندارم یعنی از ۱۱ اینا که میرم رخت خواب تا ۵ صبح جز گریه هیچکاری هم نمیکنم. فقط دلم میخواد بخوابم که مجبور نباشم این افکار مسخره رو تحمل کنم. تحمل هیچ چیزی رو ندارم صبر و طاقتم زیره صفره و خیلی زود عصبی میشم. نمیدونم بعنی دارم الکی زندگی رو سخت میکنم؟ 

از تابستون پارسال شروع کردم به قرص خواب خوردن حتی یه بار انقدر خوردم که رفتم بیمارستان بخاطرش 

قش کردم

اینجور قرص خوردن توی این سن خیلیییی عوارض داره اونم بدون نظر پزشک حتما به خانواده ت بگو همچین مشکلی ...

خانوادم اصلا درکی از اینجور مسائل ندارن مال دهه چهلن متاسفانه

ولی سعی میکنم نخورم ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم اصلا درکی از اینجور مسائل ندارن مال دهه چهلن متاسفانهولی سعی میکنم نخورم ممنون

میدونی تو که افتادی توی همچین مشکلی و خب مشخصه وابستگی شدید پیدا کردی 

کم کم باید کمش کنی 

اوایل خیلی سخته ولی خب باید تحمل کنی 

کلاس ورزشی برو 

پیاده روی 

سعی کن از چیزهایی که تورو افسرده میکنه دوری کنی 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️