2777
2789
درست گفتین الان که خبری نیست برای ازدواج بینشون فردا که خبری بشه و تو عروسی ببیننش همه میگن دختره آن ...

من بهش گفتم

ادم جایی میره ک رسمی دعوت شه

دوست پسرت صرفا داداش عروسه

ن از طرف عروس دعوت رسمی شدی

نه از طرف مادرشون

دیگ اینطوری یکم قانع شده

بهشم گفتم مادره خواسته جلو پسرش خوب جلوه بده خودشو

اینو بیشتر متاهلا میفهمن

گفته عه چرا نمیاد و...

ک پسرش دقیقا بیاد به این بگه ببین چقدر مادرم مهربونه به فکره

به عقل پسر هم نمیرسه

ک اگر مهربونه

بگو یه زنگ بزنه

عزیزم وقتی نسبتی نداره با این خانواده ..معلومه ک زنگ نمیزنه به دختر خانوم .. عروسش ک نیس .. ایشون هم ...

خب خداروشکر ک درست راهنمایی کردم و نرفت

چون خیلی دلش بود بره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداروشکر ک درست راهنمایی کردم و نرفتچون خیلی دلش بود بره

باید با اقا پسر هم بگه ‌‌...‌همین ک دعوتم کردی و دوست داشتی من تو یکی از مهمترین مجالس خانوادگی تون باشم برام خیلی با ارزشه حساب کن اونروز کنارت بودم ولی من به عنوان یک خانوم معذب بودم ک هنوز جز خانواده تون نشدم .. حضور داشته باشم در جمعشون..انشاءالله بعد عقد جبران میکنم 

باید با اقا پسر هم بگه ‌‌...‌همین ک دعوتم کردی و دوست داشتی من تو یکی از مهمترین مجالس خانوادگی تون ...

چقدر قشنگ و خوب گفتید عزیزم 🌸🩵🩵🩵🩵

خیلییییی ممنونم ک وقت گذاشتی 🥲🥲🥲

نظرات خوب رو اسکرین گرفتم نشون بدم

ناراحت نباشه

گرچه درکش میکنم

ادم توی دوستی یا حتییی اول نامزدی جوگیره

چند سال بگذره

تازه پخته میشه

تعبیر خوابت از هوش مصنوعی پرسیدم

1. بارداری و زایمان مادر / شما می‌خواستید بچه رو به دنیا بیارید:

این نماد شروع یک مرحله جدید یا ایده‌ای نو در زندگی‌تونه. اینکه مادرتون بارداره و شما می‌خواستید بچه رو به دنیا بیارید، می‌تونه نشون‌دهنده احساس مسئولیت یا آمادگی برای ایجاد تغییر یا پذیرش مسئولیتی مهم در زندگی باشه. شاید در ناخودآگاهتون دارید برای یک تغییر آماده می‌شید.

2. دیدن بچه تازه‌ به دنیا اومده در فامیل:

این قسمت هم نشونه‌ای از اتفاقات تازه، پروژه‌های جدید یا شروع‌های نو هست. ممکنه اطرافیانتون تغییراتی داشته باشن که روی شما هم اثر گذاشته.

3. رفتن جلوی آینه و دیدن موهای کوتاه‌شده:

آینه نماد خودآگاهی و دیدن «واقعیِ» خودته. اینکه دیدی موهات قیچی شده، می‌تونه نشونه‌ای از احساس ناامنی، از دست دادن کنترل، یا تغییر ناخواسته در ظاهر یا هویتت باشه. شاید احساس می‌کنی بخشی از شخصیت یا ظاهر مورد علاقت، از بین رفته یا در معرض تغییره.

4. فکر می‌کنی رنگ مو باعث شده کوتاه بشه:

اینجا شاید در واقعیت کاری انجام دادی (مثل تغییر ظاهر یا تصمیم مهمی) که الان ازش مطمئن نیستی یا داری بهش شک می‌کنی. شاید احساس می‌کنی کاری که کردی، باعث تغییرات ناخواسته شده.

---

خلاصه تعبیر:

این خواب می‌تونه ترکیبی از آغازهای نو، ترس از تغییر، و احساس مسئولیت زیاد باشه. شاید در زندگی واقعی در آستانه تصمیم یا تغییری هستی که هم برات هیجان‌انگیزه و هم استرس‌زا.

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

تعبیر خوابت از هوش مصنوعی پرسیدم1. بارداری و زایمان مادر / شما می‌خواستید بچه رو به دنیا بیارید:این ...

عزیز دلمممم

ایشالا به همه ارزوهات برسی🥲🥲🥲🥲

مرسی بابت قلب پاکت 

ک وقت گذاشتی برام🌸🌸😍😍😍😍😍😍

واقعا ازت ممنونم

عزیز دلممممایشالا به همه ارزوهات برسی🥲🥲🥲🥲مرسی بابت قلب پاکت ک وقت گذاشتی برام🌸🌸😍😍😍😍😍😍واق ...

قربونت عزیزم کار خاصی نکردم 🌺

فدات بابت آرزوی قشنگت♥️

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

بهترین کارو کردی نذاشتی بره

ببخشید اگه میرفت انگار یه دسته گل گرفته بره خاستگاری پسرشون

بعدا هم جدیش نمیگرفتن

میگفتن این که جوابش همه جوره به پسر ما مثبته

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی