2777
2789

فکرشو بکنید مثلاً یه خانم یا آقا فرقی نداره شریک زندگیش فوت کرده و تنها مونده ، حالا یا خونه ای چیزی به نامش نیست یا تنها نمیتونه بمونه تو خونه خودش ، پسرش به زور برمیداره میبرتش خونه خودش تا مثلاً ازش مراقبت کنه ، درحالی که همه ی کاراش میفته گردن عروس ، حالا من بخدا یه عده رو دیدم حتی عروس زیر خانم لگن هم میاره 

ولی خداوکیلی بیایید قبول کنیم این انصاف نیست دیگه اون عروس چه گناهی کرده ، شاید واقعاً دلش نخواد از این کارا کنه ، به والله قسم مرد میشناسم دوتا بچه هاشو از زنش گرفته و تو مرحله طلاقه فقط بخاطر اینکه خانم گفته من نمیتونم از مادرت مراقبت کنم ، خب یعنی چی الان ؟ میگه هزینه پرستار رو داره ولی میگه نه پرستار نمیخواد تو باید نگهداری کنی 

آقا من از همینجا میگم وقتی سنم رفت بالا و تنها موندم بخدا با پای خودم میرم خونه سالمندان ، بابا مگه چشه خیلیم خوبه با همسن و سالای خودمون گپ میزنیم ، بچه هامون چه گناهی کردن که باید وقتشونو صرف ما کنن و از تفریح و مهمونی های خودشون بزنن و مارو تر و خشک کنن 

نمیفهمم بخدا چرا یه عده این همه خودخواهن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینم مونده طرف یه لقمه بذاره تو دهنم و ده تا بزنه تو سرم 

بخدا من نمیتونم همچین خفتی رو قبول کنم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

خانه سالمندان بذارن و بعد برای عیدو شب یلدا و ماهی 5 روز بیارن پیش خودشون... 

بدتر تو خونه بچه ها، بچه ها روشون تو روی این پیرمرد پیر زنا باز میشه و بدتر سرشون داد میزنن و گناه میکنن. 

اونجا باور کن بیشتر پیش بچه هاشون محترم میشن. 

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

مادرشوهر منم مریضه و تنها نمیتونه زندگی کنه ولی شوهرم به هیچ عنوان حاضر نیست حتی اسم خانه سالمندان رو بیاره،حتی پرستار 

البته که من خودم گفتم مامانشو بیاره پیش خودمون،اونو هم قبول نکرد 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اره 

مادرشوهر طفلک منم از مادرشوهرش نگه داری کرده 

هنو میگه حلال نمیکنم 

چون خیلی ازشون سختی کشیده میگه چرا 

من نگه داشتم اون یکی ها نه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

این تفکر شماست.

خیلیا تو خونه سالمندان دق می کنن از تنهایی

خیلی گل و بلبل هم نیست

مشکل باید بین زن و شوهر حل بشه وگرنه همه می دونن خانه سالمندان اصلا تو فرهنگ ایرانی جایگاهی نذاره

حتماخانه سالمندان سریال پایتخت رودیدی که اینومیگی

ببینی واقعیت چجوربه راضی بمیری ولی نری

هرکی رفته ی ماهه دق کرده

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
استارتر باهت موافقم برای بعضی گزینه خوبیهسوال منم هست ک چرا گارد میگیرن یکبار برای همیشه باید موضوع ...

والا بخدا 

همچین گارد میگیرن انگار شکنجه گاهه 

بابا بخدا اتفاقاً خیلیم جای خوبیه ، زن و مردا باهمسن و سالای خودشون گپ میزنن بعضی وقتا ازدواج هم میکنن