2777
2789

هرچی ظلم تر باشی خدا  هم بیشتر هواتو داره.

من  یک دختر دارم .

دوستم بارداز بود دوقلو پسرودختر جنسو ک ازش پرسیدم گفت یه دختره و پسرشو قایم کرد یع وقت چشم نزنم.

دوست شوهرم دراومده ب شوهرم گفته چقد دختر زاهستین و..‌

من ناخاسته حامله شدم گفتم انقد دلمو سر جنسیت شکوندن خداهم یهو یه پسر داده که دلمو شکوندن جوابشون باشه.

ولی برعکس مالع من دختره ماله اونا باردارن و پسر😂😂پس این کارما کجا بوده 

ربطی نداره ب این چیزا ک 

مهم تربیت درست هست

حالا چ دختر چ پسر 

برای بارداری بعدی ivfکن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی یه روز اینجا یه حرفی به من زد

از روی تاپیک های قدیمم...

ناراحت نشدم چون عزت نفسم بالاست...

ولی به خدا سپردمش...

الانم در حال زایمان و سیسمونی خریدن امروز تو یه تاپیکی دیدمش( پیگیرش نیستم)

امیدوارم خدا همون حرف را بذاره تو زندگیش 

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

یعنی دختر بده؟دیگه فکر نمیکردم هنوز این نگاهای جنسیتی وجود داشته باشه،پسر اوردن هنر نیست تربیت بچه ه ...

نه بد نیست اینکه سر دخترداشتن تیکه و کنایه میزنن بهت بعد خدا به خودشون پسرمیده بده

چه ربطی داره! همین که اونا توی جاهلیتند یعنی کارما جواب داده و اینکه من به شخصه هرکسی که بین دختر پسر فرق گذاشته و به زبون اورده، دیدم که به چند سال نکشیده خدا یه چیزی توی زندگیش گذاشته.

اتفاقا بهش بگو ازش ناراحتی و سر چی بوده

گفتم 

آدم بیخود  و سطح پایینی هست و ترسی از کارما نداره.

ولی مطمئنم یه روز به عمرش باشه خدا میذاره تو کاسه ش

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍