2777
2789
عنوان

فوبیا نسبت به حیوونا رو میشه از بین برد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فوبیا حیوانات دارم

ریشه در کودکی داره به نظرم

یبار رفتیم روستا خونه یکی از اقوام

بعد با دختر فامیلمون تو حیاطشون بازی میکردیم یه بوقلمون خیلی بزرگ و زشت با اون صدای زشتش دنبالمون کرد آنقدر ترسیده بودیم 

داخل حیاط پشتی بودیم کسی صدامونو نمی شنید خونشون هم خیلی بزرگ بود آنقدر گریه کردیم راه فرار هم نداشتیم در قفل شده بود چون خراب بود

آخرش داییم اومد نجات‌ مون داد

از اون به بعد فوبیای حیوانات گرفتم به خصوص پرنده ها حتی از جوجه هم میترسم 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

از خودته با کسی که نمیترسه برو بشین گربه را ناز کن ولی حتما بارهای اول کسی پیشت باشهاز هرچی میترسی ...

ببین فقط من میترسم

با دوستام میریم بیرون هرجا گربه ببینن بغلش میکنن

پدر خودم تو کارگاهشون سگ داره

قبلا قناری داشتیم..

ولی من...😑😑💔

احسنت
من از هاپو خیلی خوشم میاد ولی اونم میترسم دست بزنم😂

من اگه تنها باشم چن صد متریش هم نمیتونم نزدیکش بشم

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم به شدت نسبت به حیوونا فوبیا دارم حتی از کوچکترینشون. فقط و فقط از مورچه نمی‌ترسم والسلام

مورچه😂😂

حالا من هرچی کوچیک تر باشه بیشتر میترسم مثلا از خرگوش و جوجه بیشتر از سگ میترسم😂

اون نرمالوییشون ترس داره واسم انگار میترسم له بشن😐😂

احسنت