من کاری به سادگی یا ساده نبودن استارترش ندارم و بحثم اون خانم های خوش نمکی بود که در طول زندگی کسی بهشون توجه نداره و حاضرن هر مسخره بازی در بیارن بلکه ی جا بهشون بگن چه با مزه ای
شماهایی که نوشتین شوهر من بود منو میکشت
شوهر من بود با رانی گردن طرفو فلان میکرد
شوهر من بود چه میدونم پارم میکرد جرم میداد سنگسارم می کرد😂
یا یکی که گفت شوهرش قایمش میکنه تو اتاق
خواستم بگم اینکه شوهراتون بهتون اعتماد ندارن و شما رو قاطی ادم حساب نمیکنن و اعتقاد دارن باید مراقب باشن که خودتونو به باد ندین و چه میدونم شما رو اسیر میکنن که مبادا چشم مرد دیگه ای بهتون بیفته دو تا حالت داره یا واقعا شما مشکل دارید و خودتون نمی تونید با حیا باشید یا شوهرتون خودش از مردای هول هستش و فکر میکنه همه اومدن زنشو از چنگش در بیارن پس بیخود اینکارای شوهرتونو پای غیرتشون نذارین و بقیه ی مردها رو بی غیرت خطاب نکنید اینا اتفاقا برعکسن و وارد زندگیاشون که میشی از غیرت فقط اربده و توی پستو نهان کردن زن رو یاد گرفتن نه محبت کردن و خرج کردن و مسافرت بردن و مهربونی کردن رو
و
یاد ی داستانی هم افتادم
میگن ی روز ی زنی ب شوهرش میگه درخت جلوی خونه رو قطع کن اخه ی گنجشک هست هر روز میاد رو درخت و منو دید میزنه و مرد هم درختو قطع میکنه و چند روز بعد یهو میاد خونه و زنش رو با مرد غریبه میبینه
مرد از اون شهر میره تو شهر جدید و تا پا میذاره میبینه ی شیخی داره رو نوک پا راه میره میپرسه که این چرا همچین هست میگن شیخ می خواد مراقبت کنه مبادا حتی ی مورچه زیر پاش له بشه یا کلا ازاری برسونه و بعد میپرسه تو شهر چرا ولوله بود؟میگن از قصر دزدی شده
این مرد میره پیش حاکم شهر و میگه من دزد جواهراتو میشناسم میگن کیه میگه شیخ میگن رو چ حساب
میگه هر جا دیدم کسی در انجام کاری بسیار افراط و تفریط میکنه اون قطعا خودش همه کارست و باطنش خلاف ظاهرش هست و میخواد ذهن دیگران رو به خطا ببره
خلاصه که آره دوستان
زن یک کالا نیست که قرار باشه مرد روش پارچه بکشه تو اتاق حبسش کنه مبادا کار خلاف شرعی اتفاق بیفته نههه بلکه حجب و حیای یک زن باید در درونش باشه و ذاتی هستش
ممکن هست ی خانم با صد تا مرد همکلام بشه گپ و گفت و خنده اما اجازه نداده باشه ی مرد ازش سوء استفاده کنه یا اینکه خودش وا داده باشه نه
اما برعکسشم دیدیم که طرف همه رو امر و نهی می کرده اخرش گند کثافت خودش چنان زده بیرون که خودشم تحملشو نداشته
در نهایت بگم اگر خیلی وقتها گریه زاری می کنید که چرا فلان مشکل رو دارم خدا چرا جواب دعاهامو نمیده باید بگم خیلی اوقات بابت همین تفکرات مسخره و توهین و تحقیر و لوده بازیهاتون هست که ادم پشت گوشی رو به سخره میگیرید و فکر می کنید خیلی با نمکید
و البته در پایان اونایی که اینجوری هستن خودشون خوب میدونن منظورم خود خودشونه وگرنه بیست درصدی از نی نی سایتی ها ادمهای با سواد و درک و شعور و آزاد و انسان هستن
تند و صریح نوشتم چون واقعا تو این مدتی که بیشتر انلاین شدم خیلی رفتارای سخیفی دیدم بابت اینکه هر کسی که شبیهشون نبوده رو تحقیر کردن در صورتیکه حقیر واقعی خودشون که می خوان با تخریب بقیه خودشون به چشم بیان ولی باید با بهتر شدن خودشون سعی کنن به چشم بیان
هر چی دلتون می خواد بگین
من قطعا تحمل توهیناتونو دارم وگرنه تاپیکو قفل می کردم
اما سعی کنید بعد از تاپیک من و تخلیه ی خودتون لااقل ی کمی فکر کنید که چقدر با خودتون رو راست هستید