2777
2789
عنوان

ممنون که کمکم میکنی

161 بازدید | 38 پست

سلام به همه مامانای عزیر و مهربون

میشه خواهش کنم کمکم کنی من دخترم هنوز شبا خیس میکنه ولی من میخوام بفهمم بیدار میشه این کارو میکنه یا توی خواب این کارو میکنه

میشه از مامانای با تجربه اگر کسی چیزی به ذهنم میرسه راهنماییم کنی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا بیشتر بچه‌ها این کار رو در خواب انجام میدن و بیدار نمیشن. اما بعضی وقت‌ها ممکنه قبل از بی‌اختیاری کمی بیدار بشن ولی نتونن کنترل کنن.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

معمولا بیشتر بچه‌ها این کار رو در خواب انجام میدن و بیدار نمیشن. اما بعضی وقت‌ها ممکنه قبل از بی‌اخت ...

شما مشخصه با تجربه هستی

نفهمیدم خواهر میشه لطفا کاملتر توضیح بدی برام مهمه

ممنون خواهر که کمکم میکنیمتوجه نشدممیشه توضیح بدی چه اتفاقی میفته؟

توی خواب عمیق وقتی باش خودش وخیس می کنه شما وقتی که بچه تون خواب رفت بعد یکی دوساعت بیدارش کنی تا دستشویی کن بعدش بخواب وقتی این کارو تکراوتمرین کنی خودش بعد یک هفته صدات میزنه که دستشویی دارم بعد هم قبل خواب بهش مایعات نده 

شبها مایعات کمتری بهش بده ،بعد از خوابیدنش یه مدت هر ۲ ساعت ۲ ساعت بیدارش کن و ببرش توالت

خواهر 2 ساعت به 2 ساعت که دیگه نه من خواب دارم نه اون بعضی وقتا 1 بارم بیدار میکنم گریه میکنه

توی خواب عمیق وقتی باش خودش وخیس می کنه شما وقتی که بچه تون خواب رفت بعد یکی دوساعت بیدارش کنی تا دس ...

مگه نوزاده خواهر یعنی مثانه اش در طول خواب چی میشه؟

اخه توی روز جیش داره میگه میبرمش یا خودش میره ولی وقتی میخوابه اخه چی میشه؟

اره خواهر چه ظهر چه شب

ببرش مشاوره

قبل از خواب ببرش دستشویی

یگبین خواب بانوازش و ارووم بیدارش کن ببرش دستشویی

قبل از خواب هم چای،. هندوانه اینا نده

بش استرس نده

و کاچی و مغزیجات بیشتر بش بده بخوره

اگه سابقه داشتی بزنی تو کمرش

اصلا این کارو نکن. واقعا زدن کودک بشدت بشدت 

بچه تخریب میشه