2777
2789
عنوان

طرفدارای تابستون

65 بازدید | 8 پست

سلآم بچه ها من پوستم سفید و روشنه ولی تابستونا برم بیرون ضد افتابم بزنم سریع میسوزه و لک میاره و تیره و قرمز میشه   پوست دست و صورتم       الانم ک مجبورم هرروز بیرون باشم بدتر شده توروخدا بگید چیکار کنم 😭

لباس روشن بپوش سعی کن لباسی بپوشی که همه جا رو بپوشونه تو افتاب معلوم نشه و ضدافتابت رو زیاد تمدید کن و البته برند ضدافتاب مهمه چون خیلیاشون به اندازه کافی محافظت ندارن و باعث میشن بسوزه پوستت.

من پوستم سفیده ولی انقدر ضدافتابم رو تمدید میکنم پوستم نمیسوزه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستکش میتونی استفاده کنی؟دستکش نازک که گرمت هم نشه

الان دیگه دیره فقط دنبال راه حلم     دلیلش چیه اخه انقد سریع میسوزه ضدافتاباهم عملن اشغ ا ل ن هیچ تاثیری ندارن 😭

الان دیگه دیره فقط دنبال راه حلم دلیلش چیه اخه انقد سریع میسوزه ضدافتاباهم عملن اشغ ا ل ن هیچ تا ...

دیر چی بابا هنوز بهاره تازه

منم همینم به ضدآفتاب هم حساسیت دارم

پوستم دو سه درجه تیره شده

می‌خوام از دستکش استفاده کنم دیگه

لباس روشن بپوش سعی کن لباسی بپوشی که همه جا رو بپوشونه تو افتاب معلوم نشه و ضدافتابت رو زیاد تمدید ک ...

منم تمدید میکنم زمستون ی رنگم الان ی رنگ دیگه شدم رسمن 😭😐 نهههههههههه😭ضد آفتابم ژنوبایوتیکه الان  از اول فصل بهترین ضدآفتابارم زدم تاثیری ندارن 

منم تمدید میکنم زمستون ی رنگم الان ی رنگ دیگه شدم رسمن 😭😐 نهههههههههه😭ضد آفتابم ژنوبایوتیکه الان ...

فاصله تمدید رو کم کن .

مقدار ضدافتاب رو بیشتر کن . 

لباسای روشن بپوش حتما .

لایه برداری کن هر بار که تو افتاب شدیدی .

سعی کن ساعت هایی که افتاب شدیده پیاده نری بیرون که افتاب مستقیم نخوره بهت .

آب بیشتر بخور 

اگه روغن صورت و مو و ...استفاده میکنی کنار بذار .

اگه ب ویتامین سی حساسیت نداری ازش استفاده کن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فاصله تمدید رو کم کن .مقدار ضدافتاب رو بیشتر کن . لباسای روشن بپوش حتما .لایه برداری کن هر بار که تو ...

ممنونم ک عزیزم :) لباسام اکثراً تیره هستن ولی تصمیم گرفتم برای تابستون ی دست لباس روشن بگیرم