2777
2789
عنوان

پدر شوهرم مقصره یا من

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 126 پست

بگو خوب بوده که من پسند کردم  مگر نه که پسند نمی‌کردم.بعد همسرم  خوشش اومده راضیه .دیگه ببخشید ک ون لق ناراضی.ماله منم همینن خودشون قهر میکنن یهو میرن معلوم نیست فازشون چیه

۱۶۳

عزیزم منم مشکلات مشابه شما داشتم و من ۱۶۷هستم همش همه میگفتن خوبه قدت اینا مسگفتن کوتوله به من ایراد میذاشتن ولی من کات کردم باهاشون اوایل از بس بی غیرت بودم میرفتم همه چیز میگفتن هیچی نمیگفتن یه ساختمونم بودیم تا ماه عسلم راه افتادن دنبالمون یک اتاق خوابیدن ولی از بس بدیهاشون زیاد شد بعد حدود سیزده سال ارتباطم حداقل کرذم التماس میکنن نمیرم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت

اشتباه کردی 

باید میگفتی منم قهرم

بخاطر تحقیرها و توهین هاشون 

یادت باشه حرفت رو بزن عزیزم

وگرنه مقصر جلوه میدنت

همینکه میگه جاریت هر روز زنگ میزنع 

این خودش مقایسه س

چون اون اینکار رو میکنه نباید که شماهم انجام بدی

بزار عروس خوبه اون باشه 

عروس بده تووو

وقتی سرویس میدی آخرشم هزار تا حرف بارت میکنن

همون بهتر دوری کنی 

حرفش پیش اومد حتما به همسرت بگو بخاطر حرفاشون ازشون ناراحتم 

بجای اینکه ازم دلجویی کنن ، قهر هم کردن 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

عزیزم منم مشکلات مشابه شما داشتم و من ۱۶۷هستم همش همه میگفتن خوبه قدت اینا مسگفتن کوتوله به من ایراد ...

همسرم خدایی ازش راضیم پشتم در اومد اما پدر شوهرم خیلی عقدع دارع انتر خرفت

اره بهش گفتم

اگر کوتاه بیای و بری معذرت خواهی

تا عمر داری باید سواری بدی

همین اول کاری ، تکلیف و مشخص کن

بدونن نباید بهت بی احترامی کنن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

یه نصیحت خواهرانه دیگه هیچی مخصوصا از خانوادت بهشون تعریف نکن،میگن مامانت خوبه؟بگو ممنون ،سلام داره ،همین بدون توضیح دیگه یا اتفاقی حالا یا خوب یا بد تو خونوادت رو براشون نگو ،کلا زیاد تو جمعشون صحبت نکن یه لبخند کافیه،مثلا میگن پول آرایشگاه چقدر میدی بگو چطور؟یا لباست چقدر شد؟بگو یادم نیست یا یه قیمت تقریبی،خیلی باهاشون قاطی نشو ،جواب تیکه هاشون رو هم بازم میگم با لبخند به خودشون برگردون