2777
2789
عنوان

فیبروز کردی یا تو کارشی میای لطفا

220 بازدید | 22 پست

من یکاری پیش اومد نتونستم تمدید بعد یکماهش برم بعد گفت مشکلی نداره اکستیشن کلاسیک میگفت ۳۰۰و تمدید میگفت سیصدالان یکماه از تمدید گزشته زنگ زدم نوبت بگبرم میگه تمدید هشتصدو اکستیشن ۶۰۰حس میکنم چون دائم میرم پیشش داره میچاپتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید قیمتش بالا تر رفته کلا

منم پارسال ابروهامو میکرو کردم بهم گفت ترمیم پونصد بعدشم گفت این قیمت ترمیم بعد از یکماه هست دیرتر بیای بیشتر میشه ولی من ازش نپرسیدم چقدر بیشتر میشه همون یه ماه رفتم

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

بهش بگو   زیاد  گفتی  قبلا  اینو گفتی  کم بود چطور یهو میبریش بالا  من مشتری خودتم اگه اینجور میخا حساب کنی   منم جا  دیگه و مناسب میرم

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم