2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق شوهرم رسمی هست ۴ تومن اضافه شده

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

خداروشکر حدود ده تومن

هیچ ارگانی ده ملیون اضافه نشده

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

کارگر یا کارمند ؟شوهر منم رسمی حکمش کارگر زده ولی کارمنده نمی‌دونم چقدر اضافه میکنند می‌خوام حساب کت ...

همون طرح فوق‌العاده رو میگین؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

هیچ ارگانی ده ملیون اضافه نشده

میخوای فیش حقوقی رو نشونت بدم.

پدرم بازنشسته هست ۱۲ تومن اضافه شده

پدرشوهرمم هشت تومن اضافه شده.

حتی خواهرم که مستمری بگیره شیش تومن اضافه شده

۵تومن کادر درمان

عه انبه جون خوبی😄😄