2777
2789

گواهی می شود

شخصی که خیانت می کند

توانایی زندگی مشترک را ندارد

لطفا

او را بعنوان یک بیمار بپذیرید

یا برای سلامتی خود از او جدا شوید

این بیمار درمان پذیر نیست و شما یا عوامل مختلف را دلیل خیانت خود می داند‌.

حساب کاربری واگذار میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس حاضر نیس با همچین شخصی زندگی کنه ولی بخاطر بچه ها مجبوریم، با اینکه 7 سال میگذره و چیزی از همسرم ندیدم بازم اعتماد ندارم

دخترم فقط 40 روزش بود و الانم بهترین پدر دنیاس براش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بحث دلایل خیانت و چراییش و پیامدها و و و به کنار

اونچه که در مورد زنان خیانت دیده اینجا متوجه شدم (اکثرا) تصورشون اینه همه مردها همین ویژگی رو دارن و خیانت میکنن ! و گاهی هم میبینم تاپیک میزنن که همسرم خیلی خوب و عالی هستند فقط یه مشکلی هست که خیانت کارن! انقدر خیانت و نانجیب بودن ،دروغگویی،سواستفاده از اعتماد و ... براشون عادیه!

یعنی هیچ درک و مشاهده ای از یک زندگی سالم ندارند،نه خودشون رو لایق زندگی و همسر سالم میدونن و نه باور میکنن مرد و زن هایی وجود دارندکه شخصیت و زندگی مشترک سالمی داشته باشن

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

نظر یک متخصص روانپزشک بود..که بازنویسی کردم

منبع رو بگید نه نظر شخصی 

همه میدونن ک خیانت دلایل مختلفی داره و هر کسی ممکنه اینکارو بکنه و الزاما طرف مقابل مقصر صرف نیست

شما میتونید بگید ۱سال شدهرتون شمارو ول کنه و غیب شه و این وسط ی آقا ۶ماه همه تلاششو میکته مخ شمارو بزنه 

ولی شما هیچ کار خطایی نمیکنید؟

این صفر و ۱۰۰ دیدن اشتباهه

منبع من هم روانکاو دکتر بیتا حسینی و خانوم دکتر مریم اقایی

لایک نکن خواهر من

بحث دلایل خیانت و چراییش و پیامدها و و و به کناراونچه که در مورد زنان خیانت دیده اینجا متوجه شدم (اک ...

احصنت به شما

تمام و کمال درست فرمودید

حساب کاربری واگذار میشه

خیانت انگار شده یه ویروس مثل سرماخوردگی که حالا خیانت کرده دیگه و میگن کاری که شده

در صورتی که خبر ندارن همون فرد مبتلا به این ویروس شده و تا آخر عمر میتونه راحت خیانت کنه

جالبه چند نوعش هم کردن خیانت عاطفی یا جنسی!!

حساب کاربری واگذار میشه

هیچکس حاضر نیس با همچین شخصی زندگی کنه ولی بخاطر بچه ها مجبوریم، با اینکه 7 سال میگذره و چیزی از همس ...

سلام خواهرانه بهتون می گم شاید همسرتون خیانت کرده اما شما در شرایط دشواری بودید ۹ ماه حاملگی و نقاهت بعداز اون شاید پای مرد بلغزه

اما ای کاش ببخشید  و شرایط اونم درک کنید

سلام خواهرانه بهتون می گم شاید همسرتون خیانت کرده اما شما در شرایط دشواری بودید ۹ ماه حاملگی و نقاهت ...

بخشیدم گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️