2777
2789

من از لحاظ اعتقادی تا حدودی با پارتنرم مخالفم 

ولی همون اندازه ای هم که مخالفم قول دادم چون بهش علاقه دارم خودمو طوری کنم که اون پسند کنه فقط چون بهش علاقه دارم 

بعد دیشب بحث کوتاهی داشتیم درمورد اعتقاداتمون که هرکی از خودش دفاع میکرد انگار😅

تهش خیلی ناراحت شد ولی من یاداوردی نکردم بهش که بخاطرش چیزی که موافق نیستم و قبول میکنم خلاصه اینکه خیلی دلخوره 

من کار اشتباهی که نکردم بچه ها؟ فقط گفتم مثلا با فلان چیز موافق نیستم و به این علت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و همسرم در دو قطب مخالغیم

اون میخواد منو متقاعد کنه ولی من کاریش ندارم

در مقابل تمام دفاعیاتش فقط گوش می‌کنم و سکوت

حرص هم میخوره

می گم خب اعتقادشه

هرکی اعتقادش براش محترم هست و قابل دفاع

شما کلا کار اشتباهیی میکنی که به خاطر پسر یه خانواده دیگه خودت رو میخوای تغییر بدی ـ. همونی باش که همیشه هستی.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اعتقاد مذهبی اگه باشه صد در صد جدا می‌شم

نمی‌تونم با آدم مذهبی یا فوق مذهبی توی رابطه باشم چون میدونم چالش پیش میاد و نمیشه هیو کدوم از ما به خاطر اون یکی خودمون رو عوض کنیم، پس بهتره کلا ادامه پیدا نکنه

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

#کافه_نادری

“صرفا چون برنامه‌ای برای امروز ندارید”

با هرکسی قرار کافه و شام نذارید،

“صرفا چون خوش می‌گذره”

دورهمی و مهمونی هرکسی رو قبول نکنید،

“صرفاً چون حوصله‌تون سر رفته”

با هر کسی حرف نزنید چت نکنید،

“صرفاً چون تنهایید”

با هرکسی وارد رابطه نشید.

اتفاقاً همین ارتباطات سادست

که شخصیت شمارو تشکیل میده.

«نه گفتن» نشونه‌ی غیر اجتماعی بودن نیست،

فقط ثابت می‌کنه چقدر برای قلب و روح و

افکار و شخصیت و خودتون ارزش قائلید.

@naderi_cafe | قهوه سرد

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حتی با وجود علاقه و اینکه تا این مسعله فقط اختلاف داریم؟

الان فقط تو این مسئله است...بعدها اختلاف نطرات دیگه هم پیش میاد و اگه کلیات رو باهم سازش نداشته باشین خیلی سخت میشه