من روز ۱۳ رفتم سونو گفت دو تا فولیکول ۱۵ و ۱۲ داری منم چون پریودم نامنظمه گفتم شاید چند روز دیگه تخمک گذاریم باشه و تا اون موقع فولیکولم بشه بالای ۱۸ و دیروز رفتم بیرون حدودا یک ساعت پیاده روی کردم از قبل علائم تخمک گذاری داشتم اما تشدید شد و ترشحاتم زیاد شد و کیتم پر رنگ تر شد اما مثبت هم نبود من حدودا ۱۲ شب اقدام کردم امروز که ساعت ۱۲ بی بی چک زدم کیتم کلا هاله نداره و سینه دردم برطرف شد الان من تخمک ازاد کردم حالا سوالم اینه ایا ممکنه تو ۲۴ ساعت من تخمکم رشد کافی رو کرده باشه اگر زیر ۱۸ بوده باشه یا همون ۱۵ مونده باشه بازم احتمال داره تخمک باور شده باشه الان من دوباره اقدام کنم یا اقدام دیشب کافیه امشبم برم سونو بدم که اگه تخمک ازاد شده باشه دبگه اقدام نکنم؟ اگه با فولیکول کوچیک باردار بشم یعنی بچه ام ریزه میزه میشه؟
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم با پزشک مشورت کن حتما دکتر خودم زهرا نظامیه نوبت انلاین بگیر ازش
پزشکم انگار نمیخواد درست راهنمایی کنه میگه جیکار داری سونو میدی برو اقدام کن استرس بهت وارد نشه میگم خوب اگه امپول لازم دارم بزنید میگه اگه نیخوای طبیعی باردار شی که این چیزا رو نمیخواد اگه میخوای هم ما دختالت کنیم که دیگه کلی چیز میخواد و بعدم که اگه نشده ای وی اف
سلام عزیزم، حتما زیر نظر فلوشیپ نازایی متبحر در مرکز معتبر باشید اما برای بهبود کیفیت تخمک اوابوست و بهبود کیفیت اسپرم فرتیل اید مردان مصرف کنید که مکمل عالیست .