2777
2789

برای خودم نمی‌پرسم همین اول کار بگم برای یکی از نزدیکانمه یعنی کلی بگم خیلییی نزدیکه این مرد بهم

حدود ۲ ماهه اصلا زنش پیشش نمیره اونم هیچی نمیگه،زنشم به این خاطر پیشش نمیره که بهش خیلی بی احترامی کرده و گفته بدم میاد ازت بهت اعتماد ندارم برای همین میگه دیگه به چشم شوهرم نمیبینمش، ،فکر کنید ۲ ماهه اصلاااا به زنش نگفته بیا پیشم آدم گرمی هم هست۶ سال پیش خیانت کرده با یکی از آشناها زنه هم متاهل بوده بعد دو سال از این جریان خانومش توی ماشین یه پلاستیک مشکی میبینه بازش میکنه میبینه ی بسته...... میپرسه این مال کیه میگه من چمیدونم ماشینمو میدم دست بقیه دوستام مال اوناست 

و اینم بگم الان حدود ۶.۷ ساله بیماری اعصاب حاد داره مرده کارش عصر تا شبه یعنی شب ک میاد تا فردا ۵ عصر خوابه بیدار میشه یه چیزی میخوره میره سرکار تا آخر شب دوباره همین روال،اصلا وقت نمیذاره برای زن و بچه،صبورم نیست 

گوشیشم همشو گشتیم هیچیییی نبوده 

احتمالش خیلی زیاده یکی رو داشته باشه درسته؟؟

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

تو کل این ۶ سال هم داتشه، خیالت راحت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نمیدونم چرا باید اسیر این مردای مریض و بی لیاقت بشیم

مداممممم چک کنیم ببینیم تحفه خان با کسی نیست . مشکوک نمیزنه . 

ای مرده شور مردای بداخلاق و نکبت و ببرن 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم چرا باید اسیر این مردای مریض و بی لیاقت بشیممداممممم چک کنیم ببینیم تحفه خان با کسی نیست . م ...

فکر کن من تک دخترم چقدر برای مامانم ناراحتم،روزی دو ساعت میشینم زار میزنم خیلی گناه داره،تا پای طلاق رفت داداشم کوچیکه گریه میکرد مامانی نرو نتونست به خاطر داداشم تمام موهاش یه روزه ریختن.‌..

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️