2777
2789
حتی گفت جایی رفتیم خاستگاری خیلی وضع مالی ضعیف بوده،، کم کم به خودم اومدم و گفتم بزو دنبال زندگیت و ...

عقل داری شما؟؟؟؟

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

حالا که تا اینجا رسیدی فقط یه راه داری 

ادامه دادن  بچه هات چه گناهی کردن عزیزمن

بشین سر زندگیت بچه هاتو بزرگ کن کنارشون باش

اونقدر خوب باش تا افتخار کنن مادری مثل تو دارن 

زندگی که همیشه به کام نیست و اینکه من قکر میکنم اون اصلا نمیخواستت ، اگه میخواستت میزاشت میرفتی یا اگه میخواستت میومد دنبالت 

نه جانم اگه واقعا میخواستت میگفت خوشبختیش برای من کافیه و دیگه نمی اومد دنبالت ، اون اومده سراغ تو تا بلکه خرج و مخارجش از دوش تو دربیاد 

بیشن زندگیتو کن خوشحالم همچین حماقتی نکردی بری زندگیتو بچسب ، میدونم از لحاظ روحی داغونی ولی همه چی کمرنگ میشه نمیگم فراموش ولی کمرنگ میشه زمان لازمه ولی خب تو الان یه همسری یه مادری قدر موقعیت الانتو بدون خواهرم ❤️

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اسی جان منم گذشتم یه جورایی شبیه شما بود با این تفاوت که بعد از ازدواج دیگه هیچ وقت حتی نگاهشم نکردم ، هیچ وقت نتونستم فراموشش کنم گاهی اوقات خاطرات خیلی اذیت میکنه ولی چسبیدم به زندگی بچه ها گناه دارن . اونا چرا به خاطر یه آدم که ارزشش رو هم نداشته زندگیشون خراب بشه . 

نمیدونم واقعا دلت واسه بچه هات نمیسوزه واسه شوهرت واسه یه مرد معتاد که هیچی نداره دلت میسوزه اگه طلاق بگیری خودت تو چاه انداختی پسر همسایه اگه مرد بود به زن شوهر دار نمی‌گفت پول چقد داری تا زنگیو بسازیم

خوشبختی بالا ترین سطح موفقیته🙃🤍

اختیارت رو از پایین تنت بگیر بده به مغزت همین 

چون مادری که از بچه هاش بخواد بگذره بره بغل دوس پسر قبلیش دقیقا اختیارش دست همون جاشه 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
اره میفهمم اما خب اون خدا نشناس منو بهم ریخت

اسی جون از من به تو نصیحت بزار بعضی چیزها خاطراته باشن تا تجربه های تلخ توی زندگی .

نزار بعد از طلاق پشیمونی هم اضافه بشه که دیگه داغون میشی 

حیف کلمه مادر برات حیف اون بچها برات حیف اون شوهر برات حیف اون نونی که بهت میده اون مرد. جای شوهرت بودم آتیشت میزدم تو فقط مستحق مرگی

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

اخه یه زن چقد میتونه خراب باشه که شوهر و بچهاشو ول کنه بیفته دنبال دوسپسر قبلش.. 

فک میکنی مال اون بزرگ تر یا کلفت تره؟ 

تو آخرین کسی هستی که بودنت جبران تموم نبودناست‌ جبران تموم‌ بی‌انصافیا‌ جبران تموم شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردن رو درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسرم(خانومیِ یک عدد آقا پرستار مهربون هسدم) 🩺💉👨‍⚕️

اینکاره تو خیانته

خیانت ب بچه هات

خیانت ب شوهرت

کیو ب بچه های دست گلت و شوهرت ترجیح میدی

یه معتاد بیکار ک دلش ب پول شوهر تو خوشه؟

فقط میتونم بگم بدبخت شوهر و بچه هات بدبختن که مادری مثله تو دارن

قضاوتت نمیکنم اما تو رو خدا به خاطر بچه هات فراموشش کن بچسب به زندگیت به چیزای خوب شوهرت فکر کن هر ادمی نکات مثبتی داره به اونا فکر کن به این فکر کن که اگر بچه هات در اینده بفهمن چه حالی میشن و چی به روزشون میاد

اللهم عجل لولیک الفرج