2777
2789

به ما یه سید معرفی کردن که برای یه کاری استخاره کنیم، با شوهرم رفتیم پیشش نگو طرف رماله و رمل مینداخت جای استخاره، خلاصه برای شوهرم انداخت گفت که کارت قفله فلانه، بعد منم وسوسه شدم گفتم برا منم بنداز

اخه از وقتی ازدواج کردم کارام گره میفتن هیچ کاریو نمیتونم تموم کنم، انداخت گفت برات دعا نوشتن حدود یه ساله که تو کارات گره میفته ، چیز مشکوکی ندیدی در خونتون؟ تخم مرغی ، روغنی، کاغذی چیزی

هرچی فکر کردم دیدم نه، وقتی از اونجا بیرون اومدیم شوهرم گفت چهار پنج روز پیش که بردم رسوندمت خونه مادربزرگت( مراسم بود همه میدونستن نیستیم) برگشتم دیدم در خونمون یه تخم مرغ ترکیده تو این فاصله خودشم مشخصه که زدن ترکوندن اگه اتفاقی بود اونهمه پخش نمیشد همه جا پرت نمیشد، گفت منم شیلنگو برداشتم یکم شستمش ولی ردش مونده بیا بریم نشونت بدم اومدیم در خونه من هنگ کردم وقتی دیدمش حتی عکسم گرفتم از ردش، بعد اون روز که رفتم خونه مادربزرگم شبشم برای شام آقایون بودن، وقتی برگشتیم یه دعوای خیلیییییی بد با شوهرم کردیم که کل شبو نه من خوابیدم نه گذاشتم اون بیچاره بخوابه، من واقعا هنگ کردم بچه ها مغزم دردگرفته از بس فکر کردم هیچکاریم از دستم برنمیاد

والا من اعتقادی نداشتم اماپارسال ماهم مراسم ختمی رفته بودیم اومدیم در خونه ی مادرمو دیدیم تخم مرغ مالیدن اونم زیاد یه اتفاق خیلی خیلی بد برامون افتاد

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

خب اون یارو گفته یک ساله پیش دعا نوشتن تخم مرغ هم برای چند روز پیش بوده دعوایی هم که با شوهرت داشتی بخاطر نحسی و سنگینی اون رمال بوده 

خودتو درگیر این چرت و پرت ها نکن

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میرید پیش رمال جماعت و بهش پول هم میدین تااین اراجیف رو بشنوید؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ای وای🥲🥲 چیکار کردین بعدش؟؟ خیلی میترسم

سوره ی بقره تو خونه پخش کن اولش یه خوابی میبینی یا اتفاقی میوفته ولی قطعش نکن به هیچ عنوان درست میشه... 

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
بعد مادرم شروع کرد چهل روز مداوم سوره بقره رو تو خونه گذاشت... شرایط آروم شد

شوهرم میگه میخوام از کارم استعفا بدم میخواد اخر این هفته دربیاد از شرکت😭😭😭😭 همینجوری یهویی

سوره ی بقره تو خونه پخش کن اولش یه خوابی میبینی یا اتفاقی میوفته ولی قطعش نکن به هیچ عنوان درست میشه ...

چند وقت پیش شروع کردم گذاشتن ولی شرایط جوری میشد که قطع بشه