2777
2789
عنوان

مهاجرت یا موندن مسئله این است

367 بازدید | 18 پست

مامانم میگن همیشه هم مهاجرت بهترین گزینه نیست. بنظرم دوری از خونواده اذیتت میکنه و حداقل توی کشور خودت اما پایتخت بری بهتر باشه. خب من فقط دو تا مهندسی رو دوست دارم: مهندسی پزشکی، مهندسی معماری. 

اگه بخوام برم قطعا مهندسی پزشکی می خونم. ولی اگه بحث موندن باشه، واقعاا توی ایران بازارکار جالبی نداره و نهایتش تهش کنار اونایی که برق خوندن بری تو بیمارستان و یه دختر تعمیرکار بشی. واقعیت اینه مهندسی معماری برای خودمم خیلی زیباست ولی خب رشتم ریاضیه و بعدش کلی آدم از هنرستان هم میان و یه عاااالم فارغ التحصیل داره. 

یه سریا میگن باباا معماری اشتباع شده و جامعه به تو نیازی نداره. 

یه سریا میگن دانشجوی معماری زیاده ولی به راستی چند نفر معمار خوبی میشن؟ به راستی چند نفر مثل تو عاشق معماری ان. به راستی چند نفر خلاق هستن؟ 

نمی دانم واقعا چه کنم. نظر تو چیست

تعداد رای : 5
نظرسنجی
مهندسی معماری
4
80%
مهندسی پزشکی
1
20%

حالا تو درستو فعلت بخون با توجه به رتبت اون زمان انتخاب رشته میکنی...بعدم که رفتب دانشگاه اوووه میدونی چ مسیری داره؟ زبان خوندن ایلتس گرفتن رزومه ساختن فاند گرفتن اپلای کردن...خیلییی طولانیه بابا از الان نمیخواد بهش فک کنی تو هروقت قبول شدی بهش فک کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه پلن مهاجرت داری کامپیوتر ای تی هوش مصنوعی در کل حوزه تلکام راحتترن برای مهاجرت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

دوستم مهاجرت کرده خیلی پشیمونه.   می گفت کلی هزینه کردم کلی تلاش کردم که زبون اون کشور یاد بگیرم تهش می بینم قرار نیست هیچ وقت وقت شهروند درجه یک آن کشور باشم 

می گفت با اینکه مهندس هست. تو شرکت هایی که می رن کار می کنند اطرافم پر از پاکستانی و هندی و افغانستانی و ... مهاجر هست می گفت خود کارمندهای که اهل اون کشور هستند آنقدر لباس های برند و گرون می پوشن و فقط با خودشون در حال گفتگو و بگو و بخند هستن (می گفت کارهای سخت شرکت با ماست و بهترین حقوق ها رو اونها می گیرن) 

می گفت وقتی همکار هندی می ره دستشویی بس که ادویه می خورن یه بوی بدی فضای دستشویی می گیره که تا چند ساعت نمی تونی بری سرویس بهداشتی! 

الان نزدیک ۴۰ سالشه و هنوز ازدواج نکرده.  می گفت اونجا کسی دنبال ازدواج نیست همه فقط برای رابطه میان!  

تو این سن می گه نه دیگه برام ایران فایده داره که برگردم نه اینجا فایده داره که بمونم! 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

دوستم مهاجرت کرده خیلی پشیمونه. می گفت کلی هزینه کردم کلی تلاش کردم که زبون اون کشور یاد بگیرم تهش ...

چه افتضاح:)))

یه سوال بپرسم.

الان که میگن معماری اشتباع شده،نظریه شون درسته؟اخه منطق من میگه جمعیت که زیاد بشه تو هر رشته ای فارغ التحصیل هم بیشتر میشه.ولی هر کس اطرافم دیدم معماری می خونن اصلا تو کافه ها ولو هستن و یکم وقت نمی ذارن حتی ماکت هاس دانشگاه رو بسازن!! نمی دونم احساسی تصمیم گرفتم اگه به خاطر عاشق هنر بودنم برم معماری؟...

چه افتضاح:)))یه سوال بپرسم.الان که میگن معماری اشتباع شده،نظریه شون درسته؟اخه منطق من میگه جمعیت که ...

در مورد معماری نمی دونم ولی یه اشناهامون مهندسی پزشکی بود بعد نهایتش رفت تو یه مطب دکتر سونوگرافی کار می کرد (نه به عنوان مهندسی پزشکی. اونهایی که دکتر می گه و اون تو سیستم ثبت می کنه ) و بعد همونجا هم با یه نفر آشنا شد و ازدواج کرد! 

کلا مهاجرت کنی باید قید خانواده و ازدواج درست و درمون و بچه رو بزنی!  مدام زبان بخونی.  بعد مردم اون کشور زیاد با مهاجرها قاطی نمی شن. اونجا باید دنبال چند تا ایرانی از خود مچکرم باشی که باهات رفت و آمد کنند تا از تنهایی دغ نکنی! 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

دوستم مهاجرت کرده خیلی پشیمونه. می گفت کلی هزینه کردم کلی تلاش کردم که زبون اون کشور یاد بگیرم تهش ...

احساس میکنم این رفیقتون خیلی درونگراس. من خاله خودم تو یکی از کشور های اروپایی زندگی میکنه با اینکه رستوران کوچیکی داره ولی وحشتناککک مشتری داره.چه خارجی چه ایرانی

در مورد معماری نمی دونم ولی یه اشناهامون مهندسی پزشکی بود بعد نهایتش رفت تو یه مطب دکتر سونوگرافی کا ...

وای.ـ.

مامان و بابای من هم رشته شون ریاضی بود ولی دانشگاه رو ادامه دادن و سریع رفتن دنبال هنر و علاقه شون.الان حقوق پدرم ماهی ۲۲ تومن و حقوق مادرم ۱۵ تومن هست. مامانم میگن بنظرم به زحمت خودت بستگی داره و اگه بحث اشباع باشه وقتی من خیاطی رو شروع کردم از هر دو طرف و خونواده همه رفتن سمتش ولی در نهایت فقط من مغازه زدم و به درامد رسیدم(:

نه تجربی هستم . ولی عاشق رشته های مهندسی ام به دلایلی نتنوستم ریاضی فیزیک برم. بنظرم مهندسی ای تی و ...

هعیی

من از معماری خیلی خوشم میاد چون طراحیم خوبه و قبلا سیاه قلم و پاستل گچی کار کردم. روحیه ام هم کلا به هنر بیشتر می خوره INFP_T هستم.

همون معماری میرم و نهایت زورم رو می زنم💅

احساس میکنم این رفیقتون خیلی درونگراس. من خاله خودم تو یکی از کشور های اروپایی زندگی میکنه با اینکه ...

اتفاقا شغل های عملی مثل آشپزی و آرایشگری و تعمیرات ساختمون مثل برقکاری و نجاری و نقاشی ساختمون و ... اونجا خیلی بهتر درآمد دارن.  چون اونجا نیروی ماهر برای کارهای عملی خیلی کم هست  اکثر مهاجرا تحصیل کرده های فوق لیسانس و دکترا هستن که کار عملی بلد نیستن و اینهمه نیروی تحصیل کرده به کار اونها نمیاد.

اتفاقا شغل های عملی مثل آشپزی و آرایشگری و تعمیرات ساختمون مثل برقکاری و نجاری و نقاشی ساختمون و ... ...

دخترخاله هام سوئیس زندگی میکنن و مهندس ان. کلی دوست خارجی دارن. ولی اگه عموما نکاه کنی باید برای خارج رفتن روحیه  ات خیلییی بالا باشه . موافقم با نظرت