من ۸ سال ازدواج کردم اون اوایل شوهرم بم گفت ی دوس دختر داشته ک دوماه باهم دوست بودن وکات کردن بعدش با من اشنا شد اسمش عسل بود .الان بعد چن سال یه زن هست چن تا خونهاونور ترمون اسمش عسلع با مندوس شده چن باری رفتیم بیرون بعد یک ماه پیش داشتم با تلفن با همین عسل میحرفیدم شوهرمفهمید اسمشو .بعد با تعجبگفتاسمش عسله دوستمجنوبیه گفتم اره بعدگفت چ با کلاس ..من هیچ بش نگفتم دوباره ده روز پیش اومد میگفت مگ میشه جنوبیا عسل بزارن ؟؟ گفتم شده دیگه ..دوروز پیش دوباره دوستم دیدم داشتم راجبشمیحرفیدم گفتم عسل گفته ...بعد شوهرمخودش و مثلا زده ب اون راه میگه عسل کیه ؟مگ اسمهمسایه پاینیمون نسترن نیس .این چرا اینجور واکنش نشون میده ا دو روز پیش ک خودشو زده اون راه یخوردهدو ب شک شدم حس میکنم ب عسل رل قبلیشمیفکره شما نظرتون چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگاه کن وقتی اسمشو میاری ناخوداگاه ذهنش میره سمت همون ادم حتی اگ فکرنکنهسعی کن راجبش صحبت نکنی با ش ...
درسته نباید اسمش بیارم ولی اینک دوروز پیش خودش زد بود ب اون راه خیلییحرصم دراورد انگارک خیلی ب اون طرف فکرمیکنع الان میخاستهپنهان کنه وگرنع چ لزومی داره
آره به احتمال زیاد ذهنش رفته سمت اون عسل قبلی. چون اسم تکراریه، یه جورایی براش آشنا و حساسه. این واکنشاشم نشون میده هنوز ته ذهنش مونده.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!