2777
2789

نزدیک عروسیمه همش استرس دارم بی حصولم عصبی ام حرف بهم میزنن میزنم زیر گریه مکمل چی بخورم از این حالت در بیام؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشواگاندا

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

آسنترا بخور

بدون تجویز پزشک هیچوقت به کسی نگید بخوره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

ببین یه شبه هااا  خرابش کنی بااین عصبی بودنت   بعد تاآخرعمرت حسرت میخوری 

کاراتو به ترتیب بنویس و براشون برنامه ریزی کن که تاشب عروسی تموم بشن اینجوری خیالت راحته هیچی جا نمیمونه  اگه خواستی ازیه نفرم بخواه کمکت کنه 

بهیچ وجه باشوهرت دعوا نکن  به جزئیات توجه نکن سازگارشین باهم 

تونستی یکی دوساعتی با یه مشاور آنلاین صحبت کن

بره دکتر همین و میده منم اینجوری بودم اصلا بدون تجویز نمیدن

چون خودم استفاده کردم و میکنم میگم سرخود نخوره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم