2777
2789

بچه ها منم شیش هفته رفتم گفتن ساک خالیه حتی کیسع زرده نبود بهم گفت برم ده روز دیگ بیام خدا میدونه ده روز عادی بقیه چند روز ب من گزشت امروز رفتم هم کیسه بود هم جنین هم صدای قلبشو شنیدم ترو خدا التماس میکنم زودتر هشت هفتع نرید خواهرا 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از حضرت زینب ک اسوه صبر میخام هیچوقت هیچ زنی با بچه دار نشدن یا بارداری بد و سقط امتحان نشه امیدوارم هر کی تایپک رو دید امیدوار شه و مثل من دیوونه هر روز گریه نکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساکت چند میل بود وقتی صدای قلب شنیدی؟من هفت هفته و چندروز رفتم گفت خالیه رفتم کورتاژ.فک کن بعد چندسا ...

من 17بود گفتن خالیع امروز نمیدونم چند میل بود ب حساب روزی یه میل شاید سی و یک بوده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ساکت چند میل بود وقتی صدای قلب شنیدی؟من هفت هفته و چندروز رفتم گفت خالیه رفتم کورتاژ.فک کن بعد چندسا ...

انشالله زود باردار شی و راحت باش برات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم إن شاءالله بچه اتو سالم بغل بگیری

منم میخوام حداقل یه دوماهی بگذرونم بعد برم ولی دکترم گفت دیره

اون دفعه زود رفتم وقلبش تشکیل نشده بود واسترس گرفتم که سقط شد

برام دعاکن این دفعه سالم به دنیادبیاد

دیگه سنم بالاس زیاد فرصت ندارم

عزیزم إن شاءالله بچه اتو سالم بغل بگیریمنم میخوام حداقل یه دوماهی بگذرونم بعد برم ولی دکترم گفت دیره ...

اجی حتما دوماه کامل کن بعد برو حتما حتی رو حساب رتبطت دوماه حساب کن ن روزای پریود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من 17بود گفتن خالیع امروز نمیدونم چند میل بود ب حساب روزی یه میل شاید سی و یک بوده

من یبار فک کنم هشت میل بود گفت خالیه یبار دوازده میل بود گفت کیسه زرده هست فتال پل نیست.یبار ۲۹میل بود دختره گفت نه کیسه زرده س نه فتال پل.

هرکار کردم نیوفتاد اخر رفتم کورتاژ

نمیدونم عجله کرم یا نه

ممنون از دعای خیرت انشاالله نی نیت سالم بیاد بغلت و عاقبت بخیر شه

من یبار فک کنم هشت میل بود گفت خالیه یبار دوازده میل بود گفت کیسه زرده هست فتال پل نیست.یبار ۲۹میل ب ...

فدات شم ایشالله بعدیت سالم باش فقط لطفا صبور باش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اجی حتما دوماه کامل کن بعد برو حتما حتی رو حساب رتبطت دوماه حساب کن ن روزای پریود

ببین‌ من آخرین پریودیم شروعش۱۲اسفندوپایانش۱فروردین

حالا اون ابزارهای که توگوگل هست برام ۹هفته وچهارروز حساب کرده حالا نمیدونم درسته یانه

فدات شم ایشالله بعدیت سالم باش فقط لطفا صبور باش

عزیزم من ۶ هفته و دو روز رفتم میخواستم صبر کنم تا ۸ هفته ولی چون لکه بینی گرفتم ترسیدم 

ضربان داشت ولی 

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
پس بااین حساب من خییییلی عجله کردم.با سنی که سونو برام زده بود و بزرگتر از سن بارداریم بود هنوز دوما ...

اره یه چیزی بت بگم قبل این ک سونو گرافی مد شه اصلا اسمی از بارداری پوچ یا خارج رحمی بود؟ فقط صبر صبر صبر میدونمم سخته خودم کشیدم انشالله زودی باذخبرای خوب بیای

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین‌ من آخرین پریودیم شروعش۱۲اسفندوپایانش۱فروردینحالا اون ابزارهای که توگوگل هست برام ۹هفته وچهاررو ...

تقریبا میشه گفت تو سن منی منم سی ام اسفند پاک شدم هفته دیگ برو خوش خبر باشی بحق حضرت زهرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40