2777
2789
عنوان

دلم برا خونه ام تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 53 پست
ممنون عزیزم خیلی بهم فشار اومد حتی از خونه اومدم بیرون بعد یه مسافتی زنگ زدم بیا دنبالم نمیخوام برم ...

الان چی فکرمیکنی؟فکر میکنی میاد یا نه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
تو خونه پدرم خیلی بهم می رسن همش مراقبن ناراحت نباشم اما من بازم دلتنگ خونه خودمم انگار دیگه متعلق ب ...

اونایی که میخوان طلاق بگیرن با این حرفت دوبه شک میشن زجر زندگیو میکشن هی بزنن بکشنش.آخر سکته میکنه میمیره .مردی که خوب نیست خونه زندگی بخوره تو سرش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که میخوان طلاق بگیرن با این حرفت دوبه شک میشن زجر زندگیو میکشن هی بزنن بکشنش.آخر سکته میکنه م ...

خوبی هم داره ولی خیلی با قهرا و حرفای تلخ و گزنده اش تو دعوا روح و روانم رو به هم می ریزه 

بستگی داره دعوات سر چی بوده چند ساله ازدواج کردیبعضی اوقات آدم برگرده هیچی‌نمیشه

دعوامون مثل همیشه سر خانواده اش! اونا به من بی احترامی می کنن تحویلم نمی گیرن فرق میذارن بین عروسا منم هیچی نمیگم کم رفت و آمد می کنم و رسمی آقا تحمل نمی کنه میگه بی احترامی کردی انتظار داره برم روزی ده بار دور سر پدر و مادرش بگردم 

اون لحظه فکر می کردم دیگه تحمل ندارم خودم رو بیشتر از این کوچیک کنم وقتی بهم میگه دوست نداری برو چیک ...

رو تصمیمات بیشتر فکر کن.من شخصا بخوام تصمیم بگیرم شاید سالها طول بکشه چون تصمصم انی هروقت گرفتم به شکست منجر میشه فقط خودم خورد میشم تو راه زندگیم 

نه نمیاد

اگه واقعا قصد جدایی نداری تو دیر نشده خودت برو

دیر بشه واسه خودت سخت تره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین