2777
2789

رفتم خرید یک تومان خرید کردم از مغازه ای خونه که رسیدم گوشی رو برداشتم دیدم بعد اون خرید سه تا دو هزار تومان از حسابم کم شده علتش چیه ممکنه اون فروشنده بعدش از حسابم بابت شارژ برداشت باشه یا نه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضی وقتا کارمزد اون تراکنش تو یه تراکنش دیگه میاد اون مبلغ بعدی کارمزدش بوده

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

مگر کارمزد رو از خریدار کسر میشه یا از فروشنده

از خریدار دیگه از اونی که کارت میکشه

بسلامتی سه لاشی     قاضی، متهم، ناشی                بسلامتی سه دلبر      مادرم، پدرم، عشقم.                    بسلامتی سه همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم                    بسلامتی سه مکان   خونه، قبرم، قلبش❤️                                      

اخه سه تا ۲۰۰۰ تومان کسر شده

سه تا 2000 تومان دیگه نرمال نیست