2777
2789
عنوان

من گیر کردم

943 بازدید | 76 پست

شوهرم خیانت می کنه سه ساله

با همکارش 

بارها مچشو گرفتم ولی گردن نمی گیره 

من ۱۲ ساله زندگی ساختم پول جمع کردم اگر ول کنم برم همه به باد می ره 

پسرم ده سالشه 

واقعا گیر کردم 

دوستام اکثرا می گن برو به خودت برس بهش اهمیت نده 

ولی مگه می شه خیانت دید و هیچ کاری نکرد من شاغل نیستم 

پس انداز زیادی ندارم 

شوهرم خیلی وضعش خوبه

از عذاب  وجدان لعنتی اش همه کاری می کنه ولی واقعا گیر کردم 

هر بار دعوا کردم تهش همه بهم گفتن سکوت کن زندگیتو بکن 

اگه قصد جدایی مداری باید بیخیال باشی، اصولا بعد یه مدت آدم ناخودآگاه سرد میشه و بود و نبود طرف براش اهمیت نداره

شما فقط به خودت برس و پول پس انداز کم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا طلاق عاطفی بگیر و زندگی کن با پسرت خوش باش 

یا ی خونه ای ماشینی طلایی ازش بگیر و جمع کن جداشو 

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

اگه قصد جدایی مداری باید بیخیال باشی، اصولا بعد یه مدت آدم ناخودآگاه سرد میشه و بود و نبود طرف براش ...

سه سال بیخیال شدم ولی بهم فشار می یاد دیگه کمتر خونه می یاد چه سردی همش وابسته تر شدن 

سه سال بیخیال شدم ولی بهم فشار می یاد دیگه کمتر خونه می یاد چه سردی همش وابسته تر شدن

شما هم خودتو با چیزی مشغول کن،من بعد از خیانت همسرم فقط بفکر جدایی بودم و اصلا دوس نداشتم بیاد خونه و ببینمش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یا طلاق عاطفی بگیر و زندگی کن با پسرت خوش باش یا ی خونه ای ماشینی طلایی ازش بگیر و جمع کن جداشو

از خدامه جدا بشم 

می خواد هر دومونو با هم داشتع باشه 

درد اینجاست