2777
2789

سلام دوستان به مناسبت تولدم یکی از دوستان پک محصولات بیواکوا هدیه دادن بنظرتون استفاده کنم؟ پوستم خراب نشه یوقت؟ نظرتون چیه سروم هیالورونیک اسید و چای سبز و برنج و این چیزاس 

البته که درسته دندون اسب پیشکشی رو نباید شمرد ولی من بخاطر مارکش دودلم استفاده کنم یا نه🌹

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

هر کی نمیخادبده من استفاده کنم🤣

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجه بش تحقیق کن بعد استفاده کن...اگه اینجا نتیجه نگرفتی از داروخونه برو بپرس.من زیاد از برندا سردرنمیارم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

من تالا ازش استفاده نکردم اتفاقا دو هفته پیش منم ازیکی هدیه گرفتم هنوز بازشون نکردم دید مثبتی ب ای ...

چه جالب شما هم هدیه گرفتین مبارکتون باشه🌹

اخه خیلی قیمتش پایینه ادمو به شک میندازه 😅

راجه بش تحقیق کن بعد استفاده کن...اگه اینجا نتیجه نگرفتی از داروخونه برو بپرس.من زیاد از برندا سردرن ...

درسته حق با شماست چندتا کلیپ دیدم تعریف میکردن ولی راستش نمیتونم اعتماد کنم قیمتش خیلی پایینه شک دارم بهش

عزیزم قابلتو نداره😍

قربونت برم❤️

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️