مثلا امشب داشتم غذا میکشیدم گفت چرا خورشت ی پشقاب نمیکنی تو فلان پشقاب بریز گفتم همه خورشتا جا نمیشه باید دوتا باشه گفت نه تو فلان پشقاب بریز گفتم جا نمیشه یهو عصبانی شد گفت دیونه ای بعدم رفت تو اتاق گفتم چرا اینجوری حرف میزنی گفت حرف حالیت نمیشه خودتو میزنی به منگلی بوسش کردم گفتم سرچیزای بیخود عصبی نشو یکم باهاش شوخی کردم تا خندید ولی برام عجیبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم عقدتو طولانی تر کن و رابطه هم نداشته باش اگه تا الان نداشتی، اینکه زود عصبی شه اونم سر این چیزای بی اهمیت درآینده خیلی ازار دهنده و حتی به مراتب بدتر میشه، بیشتر وقت بذار تو موقعیت های مختلف بسنج ببین چجوریه، مشاوره هم بتونید برید هم که عالی میشه
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
استارتر پست قبلیتم گفتی عصبانی میشه بدجور داد میزنه وقتی داد زد گریه نکن تو ام جیغ بزن سرش بگو ولومتو کم کن من صدام از تو بلند تره بگو مگه بچه چاله میدونی
باید جلوشو بگیرینامزد منم گاهی خیلی لوس میشه و ناز میکنه تا وقتی نازشو میخری همینجوریهی بار ک دعوا ر ...
ی بار ی دعوایی راه انداخت ساعتشو در اورد شکوند منم سرش جیغ داد گریه کردم قهر کردم باهام حرف میزد جواب نمیدادم بعد خودش اوومد منت کشی گفت فکر میکردم تو باید منت منو بکشی حالا برعکس شد گفت تو اشتباه کردی ولی من منتتو کشیدم