2777
2789
عنوان

تازه عقد کردم شوهرم خیلی عصبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 6226 بازدید | 97 پست

باید جلوشو بگیری

نامزد منم گاهی خیلی لوس میشه و ناز میکنه 

تا وقتی نازشو میخری همینجوریه

ی بار ک دعوا راه انداختی دید نازشو ک نمیکشی هیچ

باید نازتم بکشه درست میشه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همین فرمون پیش برو تا یه مرد قهر قهرو که فقط منتظره تو بری منت کشی بار بیاد

کارم اشتباه بود درسته خودش باید عذرخواهی میکرد چون حوصله بحث دعوا نداشتم اینکارو کردم  

بشقاب درست نبود؟

به نظرم عقدتو طولانی تر کن و رابطه هم نداشته باش اگه تا الان نداشتی، اینکه زود عصبی شه اونم سر این چیزای بی اهمیت درآینده خیلی ازار دهنده و حتی به مراتب بدتر میشه، بیشتر وقت بذار تو موقعیت های مختلف بسنج ببین چجوریه، مشاوره هم بتونید برید هم که عالی میشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
باید جلوشو بگیرینامزد منم گاهی خیلی لوس میشه و ناز میکنه تا وقتی نازشو میخری همینجوریهی بار ک دعوا ر ...

ی بار ی دعوایی راه انداخت ساعتشو در اورد شکوند منم  سرش جیغ داد گریه کردم قهر کردم باهام حرف میزد جواب نمیدادم بعد خودش اوومد منت کشی گفت فکر میکردم تو باید منت منو بکشی حالا برعکس شد گفت تو اشتباه کردی ولی من منتتو کشیدم