2777
2789
عنوان

کسی هست که نفخ زیاد داشته باشه

780 بازدید | 41 پست

سلام‌چجور حل کردید‌مشکل و . من چندین ساله نفخ شدید دارم . اما الان دو هفته هست واقعا شدیده.‌هر ۵ دقیقه نفخ زیاد و بسیار ببخشید بدبو.‌اصلا دیگه تو شکمم یک حس بدی دارم.‌هیچ جا نمیتونم برم. مهمونم نمیتونم بگم بیاد خونمون. دکتر فوق تخصص گوارش ۵ بار رفتم.‌واقعا فقط چند تا قرص میدن و تمام.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید معدتون سرد شده، تو طب سنتی اینجور موقع ها میگن بلغم رفته بالا

گرمیجاته قوی مثل زنجبیل، کنجد، مویز و کشمش، گوشت گوسفندی و خرما ک البته کم مثلا ۴_۵دونه در روز کفایت میکنه با ارده بخورید

دمنوش اویشن و نعنا رو هم فراموش نکنین، سردیجاتم نخورین اگرم مصرف کردین با مصلحش، ترجیحا ی هفته کلا کنار بزارین ببینین موثر هست یا ن اگر موثر بود خب از این ب بعد خیلی کم مصرف کنین و درکنارش گرمی بخورین مثلا تو اب برنج زنجبیل بریزین رو برنج دارچین بریزین، شیرو با عسل یا دارچین بخورین، دوغ رو با پونه و نعنا و گل محمدی زیاد

اما ترجیحا کلا بزارین کنار لبنیات رو

اگرم مشکلی مثل تنبلی تخمدان دارین اونم روی نفخ موثره گنترلش کنین نفختونم بهتر میشه

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست  

چای نبات زیاد بخور . گرمیجات بخور . رودهات سرد شده . منم اینجور میشم ولی برای من بیشتر فقط دل درد شدیده چای نبات میخورم خوب میشم . متاهلی؟؟؟ 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
شاید معدتون سرد شده، تو طب سنتی اینجور موقع ها میگن بلغم رفته بالاگرمیجاته قوی مثل زنجبیل، کنجد، موی ...

بله حتما همینه سردی معده و روده . باید برم طب سنتی.‌کار پزشک ها نیست

نفخ بلندمدت و بدبو معمولاً نشونه یه مشکل جدیه که فقط دارو جواب نمیده. فعلا می‌تونی کمتر غذاهای نفاخ مثل لوبیا، کلم، پیاز و نوشابه رو بخوری. غذا رو آروم بجو و کمتر هوا قورت بده. شاید با رژیم و تغییر سبک زندگی بهتر شه. ولی اگه خیلی بد شده و دکتر جواب نداده، بهتره بیشتر پیگیر باشی و شاید یه دکتر دیگه یا متخصص تغذیه هم ببینی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نه دل درد ندارم ولی اصلا روده هام و حس میکنم‌بس گاز تو معده و روده هست.

زیاد جای سرد نشین با اب سرد دوش نگیر چیزای نفخ دار نخور گرمیجات بخور . سودا داری . سودا همون باده . عنبر نسا بگیر دود کن مثل اسپند هم استنشاق کن هم دودشو بگیر ب ناحیه تناسلیت دامن بپوش دود بده 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
نفخ بلندمدت و بدبو معمولاً نشونه یه مشکل جدیه که فقط دارو جواب نمیده. فعلا می‌تونی کمتر غذاهای نفاخ ...

فعلا که دکتر جواب نداد این همه رفتم. میگم فقط قرص میدن. و منم هر روز بدتر میشم. ۷ یا ۸ ساله این مشکل و دارم. من اصلا نمیتونم حبوبات یا لبنیات بخورم. اونا رو هنوز نمیخورم اینه اوضاعم. دلم اینقدر میخواد یک کاسه عدسی بخورم.‌ولی اگه بخورم نابودم.‌سالاد و ترشی و فلفل و همه چی و حذف کردم. ولی هنوزم اوضاعم خرابه