2777
2789
عنوان

چقد ذوقشونا دارم😍😍😍😍

514 بازدید | 50 پست

من امسال بعد از  یه دوئل سخت با مادر جان موفق شدم راضیش کنم تو باغچه به جای گل ،خیار گوجه ،فلفل و کلم بکاریم😍🥴

حس میکنم گوجه ها دارن خشک میشن 

به نظرتون امیدی هست بهشون🥺

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

زود کاشتین عزیزم

و اینکه اگه روستایین از اب اشامیدنی نده

گوجه هام سبز میشن نگران نباش

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

زود کاشتین عزیزمو اینکه اگه روستایین از اب اشامیدنی ندهگوجه هام سبز میشن نگران نباش

نه روستا نیستیم ، 

ولی خیلی گرمه ،وافعا زوده؟؟؟؟

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه روستا نیستیم ، ولی خیلی گرمه ،وافعا زوده؟؟؟؟

استان ما کاشت خیارو از ماه بعد شروع میکنن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

استان ما کاشت خیارو از ماه بعد شروع میکنن

ای وای، 

تجربه اولم بود ،نمیدونستم کی بکارم 

ای وای، تجربه اولم بود ،نمیدونستم کی بکارم

عیبی نداره بازم رشد میکنه و خیار میده زیاد اب نده سه چهار روز یبار

اینا رو گنجیشک میخوره روش توری بکش

جدی؟؟؟؟ 

الان بکشم یا بعد که محصول داد؟؟؟

ما همیشه اواخر اردیبهشت باغچمون گوجه خیار میکاریم اب بنظرم زیاد بهشون دادی دختر زود هم کاشتی

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

عیبی نداره بازم رشد میکنه و خیار میده زیاد اب نده سه چهار روز یبار

چشم 

ممنون بابت راهنمایی🌺

ما همیشه اواخر اردیبهشت باغچمون گوجه خیار میکاریم اب بنظرم زیاد بهشون دادی دختر زود هم کاشتی

سلام ذوقی جون 

من این بیچاره ها رو با عشق هر روز میبستم به آب🥴🥴🥴🥴🥺🥺🥺😂😂

سلام ذوقی جون من این بیچاره ها رو با عشق هر روز میبستم به آب🥴🥴🥴🥴🥺🥺🥺😂😂

سلام از ما دلبر

ای وای 😂😂😂😂نه چخبره ۴ ۵ روزی یکبار بستگی به شرابط اب هوایی شهرتون داره

کرمان ۴ روز یبار  اب میدیم

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

سلام از ما دلبرای وای 😂😂😂😂نه چخبره ۴ ۵ روزی یکبار بستگی به شرابط اب هوایی شهرتون دارهکرمان ۴ روز ...

خوب شد تاپیک زدم پرسیدم  🥴🥴 

ممنون عزیزم 

خوب شد تاپیک زدم پرسیدم 🥴🥴 ممنون عزیزم

فدات بشم  امید وارم پر ثمر باشن ببینی کلی کیف کنی

فدات بشم امید وارم پر ثمر باشن ببینی کلی کیف کنی

انشالله 😍😍😍😍 

یه سبد خیار گوجه بفرستم برات🥒🍅