2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و باتجربه یه مشورت

421 بازدید | 39 پست

ازتون می‌خوام خودتون رو بزارین جای من و نظرتون رو بدین 

منو همسرم اهل یکی از شهرستان های تبریز هستیم .

ولی همسرم ۲۰ساله که با داداشاش اومده تهران و کار و زندگیش اینجاس.

۳ساله ازدواج کردیم و ۲تا آپارتمان داریم اینجا که یکیش رو اجاره دادیم و تو یکیش خودمون نشستیم . 

بیشتر سعی همسرم اینکه یه مغازه تو تهران بگیره تا بتونه جاپای خودش رو سفت کنه . 

پارسال با داداشم یه زمین تو شهرستان گرفتن .

الان داداشم میخواد اونجا رو بسازه .

الان ما تو این شرایط نیاز نمی‌بینیم اونجا خونه داشته باشیم و شایییید در آینده ۱۰،۱۵سال دیگه تصمیم گرفتیم یه خونه هم اونجا داشته باشیم تا راحت تر باشیم .

ما گفتیم داداشم سهممون رو برداره ولی داداشم قبول نکرد .

یه تعارف زد که نصف کنیم هر کی سهم خودشو برداره و شما هم اگه می‌خواین بفروشین

الان جریان اینکه داداشم میخواد خونه بسازه اونجا .۳طبقه .یدونه پارکینگ ،یه طبقه مال ما یه طبقه مال داداشم . کم کم میخواد بسازه ولی بلاخره هزینه زیادی داره .

همسرم هم تو رو دیواسی گیر کرده ،نمیتونه بگه من نمی‌خوام فعلا اونجا هزینه کنم .

منم از داداشم خجالت میکشم بگم نصف کنیم زمین رو هرکس سهم خودش رو برداره.

الان به نظرتون صلاحه اسکلت بندی و ...ساختمون رو انجام بدیم باهم .بعد داداشم طبقه خودش رو تکمیل کنه ما بزاریم همون طوری بمونه تا وقتی که خواستیم تکمیل کنیم .

یا یه جوری بهش بگم نصف کنیم .

۲۰۰متره زمین .

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

ما جای شما بودیم میساختیم برای فروش یه ملک پنج طبقه دو واحده...

اگه نه که به داداشم میگفتم شوهرم روش نمیشه بگه سپرده بمن سهم مارو یا بخر یا میفروشیم و درتوانمون نیست ساخت خونه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم بهش میگم نصف کنیم راحت تره

خجالت می‌کشیم بگیم .هم من هم همسرم .

چون نصف کنیم ۱۰۰متر کوچیک میشه کلا .داداشم هم قبول نمیکنه خودش برداره زمین رو

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
ما جای شما بودیم میساختیم برای فروش یه ملک پنج طبقه دو واحده...اگه نه که به داداشم میگفتم شوهرم روش ...

کاش می‌تونستیم بگیم .

کاش می‌تونستیم بگیم .

خواهر برادر این حرفارو ندارن باهم

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

از شراکتی کلا بدم میاد اون که میخواست یه مغازه بزنه چرا رفت شریک شد ولی الان سهمتون رو جدا کنید بهتره بعدا ناراحتی پیش بیاد

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

بنظرم مورد اولی که گفتی بهتره هر روز هزینه ها داره میره بالاتر اگه زیاد توی فشار قرار نمیگیری به صلا ...

زیاد فشار نمیاد رومون .

زندگی تو تهران اینطوریه که فقط داری پول پس انداز می‌کنی تا یه چیزی بگیری و نزاری ارزش سرمایت پایین بیاد .

فشار نمیاد ،میگم دیدی یه مغازه ای یا یه آپارتمانی چیزی تو تهران خوبش گیرمون اومد اون موقع واسه خریدش پول و سرمایه کم میاریم‌.

الان یه مغازه دادین با داداشش ۲۱ تومن . اونو بخوان بگیرن دیگه چیزی نمی‌مونه واسه ساخت خونه و ...

خجالت می‌کشیم بگیم .هم من هم همسرم .چون نصف کنیم ۱۰۰متر کوچیک میشه کلا .داداشم هم قبول نمیکنه خودش ب ...

واااا خجالت نداره آخه 

من باشم خیلی راحت میگم ما فعلا قصد ساخت نداریم و بهتره هر کس سهم خودشو بگیره تا هر وقت هر کاری دوست داره باهاش بکنه 

اینکه اسکلت بندی کنید و بعدا بسازید جالب نیست چون نمای خونه اون خیلی بد میشه و ازتون ناراحت میشه به خاطر اینکار

از شراکتی کلا بدم میاد اون که میخواست یه مغازه بزنه چرا رفت شریک شد ولی الان سهمتون رو جدا کنید بهتر ...

پارسال پول اضافی داشت ،دیگه زمین گرفتن .

همسر من به قصد سرمایه گذاری و فروش گرفت .ولی داداشم میخواد بسازه 

زیاد فشار نمیاد رومون .زندگی تو تهران اینطوریه که فقط داری پول پس انداز می‌کنی تا یه چیزی بگیری و نز ...

عزیزم چطور اینقدر پس انداز میکنید ماشاالله 

درامدتون مگه چقدره؟؟؟

البته اگه دوست داری جواب بده چون منم تهرانم و نمیتونم اصلا پس انداز کنم پرسیدم

خب بالاخره یه روزی شما با هم شریک شدید و این زمین رو خریدید پس باید همیشه توافق هم رو داشته باشید اگه سمت نخواهید بسازید داشت باید  قبول کنه یا شما قبول کنید اون بسازه 

مسأله شراکته دیگه الان نمی‌تونید جدا جدا بگید چی به نفع کیه؟

واااا خجالت نداره آخه من باشم خیلی راحت میگم ما فعلا قصد ساخت نداریم و بهتره هر کس سهم خودشو بگیره ت ...

نه گفتیم بهش .قبول کرد .

اونم واسه اینکه میخواد وام مسکن بگیره میگه اشکال نداره اسکلت بندی رو بریم بالا .بقیش رو هر موقع خودتون خواستید انجام بدین