با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسی های گل نخوابید دوازدهم واقعا مهمه وقتی توی کنکور گیر کردید میفهمید😂🤦♀️
خداروشکر که پشت سر گذاشتم این مراحل رو
وقتی خوابت بیاد و متونی سرحال باشی حالت تهوع داشته باشی خوبه؟
با فنجانی چای هم می توان مست شد!اگر اویی که باید باشد، باشد. ❤️💍 خلیجهمیشهفارس ایرانی هیچگاه زانو نمیزند حتی اگر آسمانش کوتاهتر از قامتش باشد{کوروش بزرگ}
الهی تو دختر تلاشگر هم فردا خوشحال از جلسه بیای و بگی همه رو بلد بودی😍🥰🩷
مرسی فداتشم ( من دانشجوام😅)
🥰
نه گلم🤦♀️حق با شماست قرار نیست زیاد روی خودشون فشار بیارن ولی نباید براشون مهم هم نباشه یعنی بخونن ...
درسته عزیزم