2777
2789

ببین این از شهرستان اومده بود تهران اوایل ازدواجش فارسی خوب بلد نبود حرف بزنه و تنها بود 

منم معلم زبان بودم یه مدت تو مهدکودک بودم از محیطش بدم اومد اومدم بیرون تمام جد و آبادم فرهنگی و تو آموزش پرورشن

منم دلم براش سوخت رفتم تو مهدی که کار میکردم قبلا براش کار گرفتم بماند که روز مصاحبه باهاش رفتم پارتیش شدم نمیتونست خوب فارسی حرف بزنه 

خلاصه این تو جمع مادرشوعرم اینا ادا شاخارو درمیاره بچه منو تحقیر میکنه خراب میکنه به شدتتتت.....هی میگه ماااا تو مهد با بچه اینطور برخورد میکنیم 

این رفتار بچت عادی نیست ببر مشاور 

ببر گفتار درمان 

تو جمع مادرشوهرم  اینا میییره رو ممبرررر صداشو میبره بالا میگه ببین این کارتون اون کارتون مناسب بچه تو نیست و فلان....واااای یعنی با چه اعتماد به نفسی به من میگه اینارو منی که جدیدا استاد شدم و تو دانشگاه تدریس میکنم ...من حالا هیچ ادعایی ندارم تا الان یکبارم از کارم حرف نزدم 

این فکر کنم جای من بود دیگه کلا تو جمع بریتیش حرف میزد 

خیلی لجم رو درمیاره فازش چیه؟

ادعای پوووچ فقط هیچ مدرک تحصیلی در خصوص کودکان هم نداره 

حالا من فقط ۱۰ سال با کودکان کار کردم و بچم فوق العاده باهوشه و اجتماعیه 

اصلا دلیل کاراش رو نمیفهمم و نمیدونم چطور باید حالش رو بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام بگو با نخود لوبیایی ک من دادم خوردی.گوز گوز نکن 🤨

🤣🤣🤣🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
توام بگو با نخود لوبیایی ک من دادم خوردی.گوز گوز نکن 🤨

وااای کاش نیتونستم بگم کااااش ببین ما خیلی جوریم باهم ظاهرا برا همون دنبال یه راهیم که حالش رو بگیرم خیلی رو مخه

استاد دانشگاهی که‌به انگلیسی می‌گه بریتیش؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم بریتیش یه اکسنته محض اطلاع نه زبان! بعدشم اون ...

عزیزم منظورم لهجه بریتیش هست دیگه من بازش نکردم توام دنبال زیر بغل مار بگرد توام مثل همون دسته آدمای اعتماد به نفس کاذبی

استاد دانشگاهی که‌به انگلیسی می‌گه بریتیش؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم بریتیش یه اکسنته محض اطلاع نه زبان! بعدشم اون ...

وقتی حرف (ن) و (ب) پشت هم بیاد تو کلمات تو عامیانه ( م) گفته میشه ،و ازاونجایی ک اینجا همونجور ک میگن مینویسن پس ایرادی نداره

مثل زنبور دقت کنی خیلیا میگن زمبور 

زنبیل :زمبیل 

منبر:ممبر 

ی چیزیه ک تو دبستان یا راهنمایی یاد دادن فکر میکنم 

... 🤍🦋
از یه استاد دانشگاه انتظار مداشتم عامیانه بنویسه خانوم وکیل

ن عزیزم ربطی نداره 

استاد دانشگاه هم قبل از استاد بودنش یه انسانه 

و در ضمن چیزی ک من گفتم ی چیز کاااملا نرماله  

رسمی حرف زدن مال نامه های اداریه و اینجور چیزا نه حرف زدن عامیانه روزمره عزیزم 

... 🤍🦋
ن عزیزم ربطی نداره استاد دانشگاه هم قبل از استاد بودنش یه انسانه و در ضمن چیزی ک من گفتم ی چیز کااام ...

مرسی که انقدر با شخصیت هستید ممنونم برای توضیحاتتون عزیزم

از یه استاد دانشگاه انتظار مداشتم عامیانه بنویسه خانوم وکیل

ببین برو متن و بخون ببین از لحاظ نگارشی چه ایرادی داره خودت سوادش رو نداشتی فردا ببر پیش یه ویرایشگر🤣 تو کی هستی که یک دنیا تلاش من رو زیر سوال میبری ..قطعا یک عقده ای که کمبود داری