2777
2789

امشب مراسم شون بود

چون بابای اون زندایی ام فوت کرده بود من نرفتم انگار زندایی ام  ناراحت شده بود

مامانم گفت زشته بیا

منم گفتم مامان من اعصابم به اینجو مراسم ها نمیرسه اونم

گفت

حتما باید بیایی وگرنه شیرم رو حلالت نمیکنم😲

آخه مراسم ختم مامان زندایی ام اینقدر مهمه ☹️

یه دوش گرفتم و باهمسرم رفتیم مراسم 

رفتم داخل دیدم هیچکس از فامیل هامون نیستن با خودم حس غرور گرفتم که من از همه زودتر اومدم

بعد به آبجی ام پیام دادم چرا نیومدید مراسم و همش تو دلم غر میزدم و میگفتم فقط زورشون به من میرسه آبجی ام جواب نداد

بعد من تنهایی خجالت میکشیدم گفتم برم  پیش زندایی ام حداقل

دیدم زندایی ام نیومده😱

گفتم نکنه حالش بد بوده

دیدم اصلا صاحبان عزا رو نمیشناسم  و عکس فوت شده یه آقاست

فهمیدم اشتباهی اومدم 

گوشی ام رو برداشتم دیدم همسرم پیام داده اشتباهی اومدیم اینجا نیست مراسم

بیا بیرون 

منم گوشی ام رو بیصدا بود متوجه نشده بودم

اومدم بیرون دیدم همسرم همش با دست اشاره میکنه میگه زود بیا بریم

بعد رفتیم آدرس اصلی رو پیدا کردیم

چون من پام  خیلی درد میکنه نمیتونم رو زمین بشینم صندلی ها همه کسی نشسته بود فقط یکی بغل زندایی ام خالی بود مجبور شدم برم بشینم

وقتی که من رفتم مراسم تموم شده بود همه میومدن با صاحبان عزا و زندایی ام دست میدادن و تسلیت میگفتن با منم دست میدادن منم مجبور بودم همش با این زانو  بلند میشدم و می نشستم اصلا پا دردم بدتر شد

آخرشم به یکی از آشناهامون گفتم به مامانت سلامت برسونم😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتش کنه معلم عربی منم دیشب فوت کرد 😧به این دلیل میگم چون خیلی خوب بود حتی تو نمره دهی بنده خد ...

جدی میگید؟خدا بیامرزدشون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خط اخر خوب مگه اشکال داره گفتی بهش به مادرش سلام برسونه؟

گفتم سلامت🥺

آنقدر نرفتی اینجور مراسم ها برات سخت گذشته

رفتن تو اینجور مراسم ها سخته برام 

😅😅😅😅خودش مامانشو نمیدید😂😂

چی عزیزم

ببخشید اسی اجازه هست بخندم ،،؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂

الهی همیشه بخندی عزیزم

بله همه گروه ها و کانال های مرتبطش پست کردن خبرو ... خیلی ممنون غم آخر باشه (:

چرا فوت شدن