2777
2789
عنوان

هنر یا تکنولوژی مسئله این است

56 بازدید | 8 پست

توی یه خونواده ی هنری بزرگ شدم.مامانم خیاط هستن و مغازه دارن و همیشه صبح تا شب باید دوخت بزنن.بابام هم قناد هستن و کیک های عروسی و تولد میزنن.

هر دو به خاطر کار و مشغله ی سنگینشون معتقدن هنر مسیر جالبی برای زندگی و کسب درآمد نیست.هنوزم عاشقانه کار می کنن چون میگن براشون لذت بخشه...حس خلق کردن و بیان احساسات در قالب یک اثر..اما...

داستان زندگی من از اون جایی عجیب شد که آزمون ورودی یک مدرسه ی خاص برای ریاضی و یک مدرسه ی خاص برای گرافیک و انیمیشن سازی دادم.

هر دو رو قبول شدم اما پدرم گفتن"کسی که ریاضی نمونه دولتی قبول میشه،هنرستان نمونه نمیره".

الان معتقدن منظوری نداشتن و شاید باید می ذاشتن خودم تصمیم نهایی رو بگیرم.

ولی ۴٠۵ کنکور دارم(:

به راستی مسیر هنر زیباتر از تکنولوژی و مهندسی نیست؟من عاشق هنر نوشتن،خلق کردن،رسم کردن و معماری ام.

نخونم که معمار بشم؟(:

از طریق کنکور ریاضی معمار شو

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنر.اما همه میگن عقلا مسیر ریاضی بدردت می خوره.

من خودم هنریم. بازار کار ریاضی چطوره؟ 

فقط دیدم یکی از بستگان نزدیک دقیقا بین گرافیک و ریاضی شک داشت و آخر متقاعدش کردن که بره ریاضی و الان پشیمونه و به سختی درس می خونه. 

خودش همش میگه نهایت حقوقی که بعد از تموم کردن دانشگاه بتونم بگیرم، ۲۵ میلیونه. این حرفش درسته؟ اگه هست که ترسناکه. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

من خودم هنریم. بازار کار ریاضی چطوره؟ فقط دیدم یکی از بستگان نزدیک دقیقا بین گرافیک و ریاضی شک داشت ...

راستش این صحبتشون به بازارکار رشتش خیلی بستگی داره.ریاضی واقعا تعداد رشته هاش متنوع هست و بستگی داره الان مهندسی برف بخونن یا مکانیک یا کامپیوتر یا حتی مهندسی شیمی و پلیمر و مهندسی پزشکی و...

از طرفی شهر هم خیلیی مهمه.تجربیا می خونن"پزشک"بشن ولی رباضیا هر رشته ای بخوان می تونن راحت بخونن و کدوم شهر قبول شدنشون مهمه چون مثلا بازارکار تهران خیلی بهتر از سایر قطب های مهندسی کشور هست....

در آخر سابقه و تجربه شون هم بیشتر بشه +متاسفانه وجود پارتی برای استخدام،

خیلی ملاک های مهمی در کشورمونه