2777
2789

خوشبختن همسرشون هواشو داره دوسش داره 

واقعا عجیبه برام 

اما به نظرم حسی که به ادم قدرت میده یا مشکلات زندگی زو براش راحت میکنه همسر خوب که همه جوره هواشو داره نگرانش

من اطرافم هستن همچین ادمایی 

ولی من خودم کلا شانس ندارم 

یه جدایی داشتم یکی دیگه هم بعدش بازیم داد اول فکر کردم خدا داره جبران میکنه کسی که حرف جدایی میشد حالش بد میشد و بغض میکرد و …خیلی راحت ول کرد این حس تنهایی عذابم میده

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

نگو شانس ندارم،آدم بد رو جذب خودت نکن عزیزم

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ:)))                                                                              یه اسفندی مهربون🌝💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پسر خوبی بود تبدیل به همسر خوبی هم برام شد

چطوری اشنا شدید 

خیلی خوشگلی؟میخ‌ام ببینم به چیه

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

حقیقتش من همیشه با خودم فکر میکردم باید خیلی سیاست داشته باشم یا کار عجیب و غریبی انجام بدم تا یک نفر بیاد توی زندگیم که واقعا دوسم داشته باشه و مراقبم باشه 

اما همسرم درست زمانی اومد توی زندگیم که من حوصله هیچ چیزیو نداشتم و در ساده ترین و بی شیله پیله ترین حالت خودم بودم و فهمیدم ک گاهی وقتا برخلاف چیزایی که آدمای سمی بهمون گفتن لازم نیست که ما کار بزرگی انجام بدیم یا خودمونو تغییر بدیم تا لایق دوست داشته شدن باشیم 

کسی که مال ما باشه در ساده ترین حالت ممکن عاشق شماس

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

نگو شانس ندارم،آدم بد رو جذب خودت نکن عزیزم

دنیا بهم اینو ثابت کرد من جذب نکردم😓

بختت باید سفید باشه خواهرمبخت سفید پیشونی بلنداخ اخ اخ پیشونی منو کجا میشونی

چرا عدالتی نیست

خداروشکر همینجوره شوهرم گاهی اوقات فکر میکنم من لایق این همه محبت دوست داشتن نیستم چون اخلاق رفتارم گاهی اوقات جالب نیست ولی بازم اون منو خجالت زده شرمنده می‌کنه با کارها رفتارش گاهی اوقات میگم بهش من به تو بد کردم چه جور میتونی منو آنقدر دوست داشته باشی میگه چون عاشقتم کلی حرفای عاشقانه میزنع ولی من پیش وجدان خودم شرمندم البته خودم خوش قلب مهربونم ولی زیاد اعصاب مصاب ندارم😂حساس زود رنج ام 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

من از بچگی کلا دیدم به ازدواج و شوهر و...زیبا و مثبت بود،الان بعد سه سال رابطه با پارتنرم در شرف ازدواجیم،هر روز بیشتر از قبل راضیم از انتخاب کردنش...باید آدم خودتو پیدا کنی❤️

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ،ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ:)))                                                                              یه اسفندی مهربون🌝💛 
اره منم خر ذوق میشم اینجور زوجا رو میبینم که واقعا ووجود دارن گاهی همینکه میبینم کیف خانومش داره میب ...

منم حس متفاوتی بهشون دارم 

کلا ادمایی رو میبینم که عاشق همن یه خس خوبی بهم بدم معصومیت و قشنگی تو چهرشون میبینم حتی از دیدنشونم خوشم میاد 

دنیا بهم اینو ثابت کرد من جذب نکردم😓

عزیزممم ناامید نباش،انشاالله کنار کسی قرار بگیری که باهم خوش باشین