2777
2789

چند روزه مریضم دیروز رفتم دکتر سرم داد و دارو گفت یه ویروسه از کرونا بدتره، واقعا هم بده تموم تنم درد می‌کرد و حال تکون خوردن نداشتم، از امروز بعدازظهر بهتر شدم، ولی قفسه سینم درد گرفته و سرفه میکنم اصلا گلو درد ندارم

چیکار کنم زودتر خوب بشم

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوهفته ست سرفه ولم نکرده البته دکتر نرفتم مامانمم بنده خدا یماه درگیره سرفه هاش مونده این لعنتی ول کن نی

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
گوشت هم درد گرف

عزیزم هرباری ک فک میکنم خوب شدم وتمومشدع ی جای جدیدم درد میگیره . ی حال بد دیگه میشم .گوش دندون . گلو سر بدن سینه کمر دست پا بینی چشم ستون فقرات . همه جام درد گرفته تو این دو هفته 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من۲۰روزه هنوزم درگیرم مخصوصا گوشم که هنوزم اوکی نشده سنگینه و صدامیده درد زیادی میکنه هنوزم نفسم تنگ میشه دوشب پشت سرهم تب ولرزشدید این ویروس خیلی منو ازپا دراورد!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

منمممم.. بیچاره شدم ده تا دکتر رفتم هیچی نشد

ممکن دکتر نمی‌رم چون انقد شلوغه ک باز ی ویروس دیگه از بقیه هم بهت اضافه میشه . من کلدستاپ و شربت سینه و ویتامین و مکمل میخورم . فقطم یروز دراز کشیدم روز بعدش دیدم هرچی خودمو بندازم بدتر میشم . الان حالم زیاد خوب نیست ولی همینکه کلی کار میکنم بهش اهمیت نمی‌دم انگار بهترم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

من۲۰روزه هنوزم درگیرم مخصوصا گوشم که هنوزم اوکی نشده سنگینه و صدامیده درد زیادی میکنه هنوزم نفسم تنگ ...

گوشای منم گرفته، درد قفسه سینمم داره بیشتر میشه، خیلی هم سریع بیحال و خسته میشم، امیدوارم زودتر خوب بشیم درد بدیه

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
گوشای منم گرفته، درد قفسه سینمم داره بیشتر میشه، خیلی هم سریع بیحال و خسته میشم، امیدوارم زودتر خوب ...

بله فوری خسته میشم و باید بشینم بی حال و کسل میشم!من یکی ازگوشام التهاب شدید و عفونت شدید گرفته خوب شدنیم انگاری درکارنیس من قفسه سینم خوبه فقط گوشم شدید اذیت میکنه!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️