2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمم خوشبخت بشین میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟😂❤️مثلا چکارس چقدر باهم دوست موندین؟

اونموقع من ۱۵ سالم بود اون ۱۸ سالش با هم دوست شدیم و اون رفت سربازی و شهرامون یساعت اختلاف داشتیم با هم از یک استان هستیم ، ۵ سال دوست بودیم و وقتی من ۲۰ و خودش ۲۳ بود اومد خواستگاری چون تا قبلش بعد اینوه دوسال سربازیش تموم شد درگیر خونه سازی شد و شغلشم استخدامی انتظامی شرکت کردو قبول شد ، خودمم کنکور فرهنگیان قبول شدم و الان سال اخر دانشجو معلمیمه ، اینکه ۵ سال دوست بودیمم چون خب بچه بودیم و دوست داشتیم یسری کارها انجام بدیم تا بابام قبول کنه در اخرم بدون رضایت پدرم ازدواج کردم

یه سوال اون موقع پروفایل اینا میذاشتی یان وقتی آشنا شدین عکس فرستادی؟😁

قبل از اینکه با هم اوکی شیم توی اون گروه با هم کلی حرف میزدیم ولی بقولی رل نبودیم و طی اون زمان خیلی وقتا میومدیم ۴ نفری دختر پسرا با هم تو واتساپ تصویری حرف میزدیم همو میدیددیم