2777
2789

شبیه رمانا😂

اگه وسط دعوا ابراز علاقه ای یا ماچ و بوسه و بغلی بوده تعریف کنید 

یا از خاطرات نامزدی بگید 

حوصلم سر رفته نصف شبی 😂

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچوقت.البته اینکه متاهل نیستمم خیلی بی تاثیرنیس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

یکبار از موضوعی عصبی بودم پشت سر هم غر میزدم یهو لبامو بوس کرد لال شدم😂😂😂

یبارم اون خیلی عصبی بود من یهو نشستم رو پاش خلاصه ن تنها دادش یادش رفت بلکه ماجرا به چیز دیگردی ختم شد

کلا اینچیزی که گفتی بین منو همسرم زیاده معمولا همین کارارو میکنیم وسط دعواهامون

خاطرات نامزدی روخوب اومدی😁😍 من یه بارتوعقدباردوم بود تنهاشدیم،،گفت بالاخره، تونمیخوای یه ماچی بوسی به شوهرت بدی منم لپموبردم گفت عابیاماچ کن،،گفت نه لباتوبیارمن خیلی مثبت بودم خیلی هیچی بلدنبودم ،،یه بارتودعواداشت بجورغرمیزدخیلی بددادمیزدازکنارش ردشدم یه ماچش کردمورفتم توآشپزخونه باورمیکنی یادش رفت خواست چی بگه اصلاانگارآبی بودکردم روآتیش الان پانزده ساله میگذره اززندگی مشترکمون فهمیدم واقعاماچ وبوس اثرفوق العاده ای داره اصلابرامون تکراری نشده

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

یکبار از موضوعی عصبی بودم پشت سر هم غر میزدم یهو لبامو بوس کرد لال شدم😂😂😂یبارم اون خیلی عصبی بود ...

چه جالب ریپلای منم بخون شبیه تو

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

خاطرات نامزدی روخوب اومدی😁😍 من یه بارتوعقدباردوم بود تنهاشدیم،،گفت بالاخره، تونمیخوای یه ماچی بوسی ...

عزیزدلم😻🤎

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

لعنتی

ولابخدااا نمیدونم کجاس الان چه برسه به بوس و بغل

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

عزیزدلم😻🤎

😘😘

آره خیلی پیش اومده من مقصر بودم ولی شب اش شام مورد علاقه ام از بیرون یا کیک خریده یا هدیه گل برا آشتی کنون منو سورپرایز کرده یا یه دفعه شروع می‌کنه قربون صدقه رفتن بهش میگم من اذیتت کردم چطور میتونی خوب باشی باهام میگه خب دوستت دارم عاشقتم .یا یه وقت خودش مقصر باشه بازم همین جور وسط دعوا به پسرم میگه بیا قرص های مامان را بده بهش بخوره با اینکه قهریم ولی به فکرمه .منم خودم حرف باز میکنم نمیزارم دعوا قهر طولانی بشه 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐