2777
2789

اصلا لب به غذا نمیزد همش شیر و شیر و شیر . صبح و شب . الان تو ۲۱ ماهگیه.یک هفته س که شروع کردم.

روزا که نق میزنه همش تو پارک و کوچه هستم تو این گرما . دیگه خسته شدم . شب میرم یکی دو ساعت تو سوپری پدر شوهرم وامیستم با بچه تا سرگرم شه . شیر شب هم دو شبه قطع شده خیلی گریه میکنه شبا و به هیچ صراطی مستقیم نیست. هی گریه هی بیدار هی خواب با ماساژ . تا صبح همش در حال ماساژم. صبح ۶ بیداره . 

خسته شدم برام و برای دخترم دعا کنید که این روزا بگذره و عادت کنه .

دیگه پایی واسم نمونده . همش بیرونم . 

به نظرتون چقدر طول میکشه از سرش بیوفته

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

عادت میکنه

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرسنه میمونه حتما. باید با غذا و شیر پاستوریزه جایگزین کنی. شبا حتما شام بده بهش هر جور شده. هله هوله نده که گرسنه بشه غذا بخوره 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
خیلی وابسته ب سینه بود مگه

اره خیلی به صورتیکه کار روزمره مو مختل کرده بود . به سختی به کارهام می‌رسیدم.  شبا هم که نگم . فقط اینو بدون دندون جلویی ها پوسیده شده و یکیش ریخته 😭

تحمل کن سخته ولی واسه هردوتون بهتره دختره من همش گریه میکرد می‌چسبید به من منم از درد سینه هلاک بودم یه جور بغلش مبکردم از پهلو راه میبردم تا خوابش ببره یه هفته گریه کرد هفته دوم فقط نق زد و تمام شیر شب رو از شش ماهگی نمیدادم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

گرسنه میمونه حتما. باید با غذا و شیر پاستوریزه جایگزین کنی. شبا حتما شام بده بهش هر جور شده. هله هول ...

غذا خور نبود همش مریض بود و گلو درد داشت قورت نمی‌داد.  الان باز مجبوره یکم میخوره . یکسره تو مغازه پدر شوهرمه که پایین خونمونه. همش بستنی میخوره . قبلا شیر تو لیوان می‌خورد الان نمیخوره

غذا خور نبود همش مریض بود و گلو درد داشت قورت نمی‌داد. الان باز مجبوره یکم میخوره . یکسره تو مغازه ...

خب همون بستنی دیگه جلو اشتهاش رو میگیره. سوپ براش زیاد درست کن اونجوری که دوست داره بذار جلوش خودش با کمک شما بخوره.  آبگوشت و ماهیچه اینجور چیزا بده بخوره. بستنی رو کلا فعلا ممنوع اعلام کن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

دختر منم شبایی که غذا نمی‌خورد تا صبح گریه میکرد خب حق دارن گشنه میشن 

خدا کنه

فقط محکم باش قاطع باش دلسوزی بیجا نکن یه مادر باید بعضی وقتا به چشم پرستار نگاه کنه خودشو اونی که صلاح بچه هست انجام بده مثل واکسن زدن یا دارو دادن از. روی دلسوزی هست ولی برای بچه ناخوشاینده