2777
2789
عنوان

کلاه برداری فامیلی

191 بازدید | 34 پست

پارسال یکی از فامیلامون با کد ملی ما ساینا اسم نوشت امسال تحویلش هست..بهش گفتیم خودمون میخوام میگه ۴۸۰ بهتون میدم.در صورتی که خودش اول ۱۷۰ داده و بعد ۲۰۲ واریز کرده یعنی در کل ۳۷۰ داده..به نظرتون این ۱۰۸ تومن اضافه ای که داره میگیره حقشه یا کلاه برداره؟

خودتون چرا اسم ننوشتید با کد ملی خودتون ؟

الان که ایشون پرداخت کرده اره شما باید صد یا بیشتر گرونتر بخرید ازش

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حقشه 

کار شما اشتباه بود نباید می‌دادی خب خودتون ثبت نام میکردین 

اما ایشون پرداخت کرده دلیل نداره همون قیمت بده شما ، هرجا بخوای بخری هم باید ۱۰۰تا ۱۵۰گرونتر از قیمت تحویل بخری

خودتون چرا اسم ننوشتید با کد ملی خودتون ؟الان که ایشون پرداخت کرده اره شما باید صد یا بیشتر گرونتر ب ...

بهش گفته بودیم خودمون میخوایم..اگه اینجوری هست حداقل باید حق ما رو هم بده از اسم نویسی اگه حقه

عزیزم اسم نویسی سایت با کد ملی هست

منم تو سایت ثبت نام کردم پول واریز کردم پول اولیه . بعدش برای اینکه کارای ثبتی انجام بشه رفتم نمایندگی و بعدن ها فروختم ب کسی ۲۵ تومن بیشتر از چیزی ک خودم داده بودم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بهش گفته بودیم خودمون میخوایم..اگه اینجوری هست حداقل باید حق ما رو هم بده از اسم نویسی اگه حقه

حق اسم نویسی نمیدن که ، مهم اونیه پول خوابوندم ،شما میدیدین می‌خواین باید پول رو خودتون همون موقع میدادین