2777
2789
عنوان

آقا مریضم یا چی

94 بازدید | 6 پست

چند روزی میشه سرفه خشک دارم

نفسم میگیره یا حالم یه جوری بد میشه(تو گرما یا پیاده روی) 

و عطسه هم دارم ولی نه شدید کم تب دارم 

نه معده دردی نه سر دردی هیچی ندارم 

کرونا نگرفته باشم /:

بخور آب داغ با ختمی، پنیرم، پونه ، مرزنجوش ، نمک طبیعی هر کدوم از اینا یا نبود آب خالی

آب لیموی تازه همراه کمی عسل

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا کرونا نیست 

ممکنه چندماه دیگه بگن باز واکسن بزنین اصلا نزن

خودتو بادارو گیاهی درمان کن

دمنوش بخور

ابلیمو لاعسل واب ولرم حل کن لخور

قبل خاب اب نمک قرقره کن

روزی یه حبه سیر خام قورت بده

بخور بده 

تحرک داشنه باش مایعات زیاد بخور

وجدان صدای خداست.

مریضی دیگه. من الان مریضم. سه هفته هست خوب نمیشم. اولش فقط یه روز آبریزش بود. بعد اون گرفتگی صدا و کیپ شدن بینی. بیشتر از سه هفته هست خوب نمیشم. چون بویایی و چشایی رفته میدونم کرونا بوده

اینا کرونا نیست ممکنه چندماه دیگه بگن باز واکسن بزنین اصلا نزنخودتو بادارو گیاهی درمان کندمنوش بخورا ...

من اصلا واکسن نمیزنم

هرچی بود بچگی زدم تموم شد رفت 

چشم مرسی