2777
2789
عنوان

بچها من یه طوری شدم دلیلشو بگین

71 بازدید | 10 پست

نمیتونم با کسی اصن ارتباط بگیرم با اینکه به طور خیلی یهویی دوستای جدیدی پیدا کردم ولی میترسم باهاشون ارتباط بگیرم همش اونا میگن بریم بیرون من نمیرم باهاشون ینی میترسم باهاشون خیلی صمیمی شم و وابسته شم بهشون نمیتونم به کسی اونقد نزدیک شم وقتی حس میکنم خیلی داریم بهم نزدیک میشیم فاصله میگیرم خیلی دلم میخاد بتونم یکم با آدما ارتباط بگیرم از این حال و روح داغون بیام بیرون ولی ۲ ماهه واقعا نمیتونم میترسم دلیلش چیه؟

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
اتفاقا بهترین کار رو می‌کنیتو عاقلی

خب ولی مث افسرده ها شدم از اولم حال روحیم خوب نبود ولی بعد یه جریانات و الانم این چیزا واقعا افسرده افسرده شدم اتفاقا من قبلا خیلی زود دوست پیدا میکردم الان میترسم🥲

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطورم من حس میکنم با کسی صمیمی بشم مسئولیت گردنمه و هی باید باهاش ارتباط بگیرم بگه بریم بیرون بیا فلان جا و کلا از تنهاییم بیام بیرون و نمیخوام آرامش تنهاییمو از دست بدم

از طرفی هم خیلی تنهام همش تو خونم